Armbånd til både rå og forfinede kvinder

Armbånd til både rå og forfinede kvinder

Smykker er selvfølgelig universelle pyntegenstande og de kan også bruges til at dresse op eller dresse ned, afhængig af programpunkterne i din kalender. Med et armbånd fra Ole Lynggaard udtrykker du både kvalitetsbevidsthed og sans for detaljer. Ole Lynggaard er nemlig kendt for smykker der er lavet af de bedste materialer kombineret med elegant design.

Smykker er selvfølgelig universelle pyntegenstande og de kan også bruges til at dresse op eller dresse ned, afhængig af programpunkterne i din kalender.

Med et armbånd fra Ole Lynggaard udtrykker du både kvalitetsbevidsthed og sans for detaljer. Ole Lynggaard er nemlig kendt for smykker der er lavet af de bedste materialer kombineret med elegant design. Efter 50 år i smykkebranchen har Ole Lynggaard og datteren Charlotte Lynggaard, som er designeren bag rigtigt mange flotte smykke-kollektioner, i dag et væld af materialer at tilbyde sine kunder. Leder du for eksempel efter et armbånd i guld, læder eller silke, så er det altsammen at finde i Ole Lynggaards kollektioner.

Rå læder eller fin silke

  • Læderarmbånd fra Ole Lynggaard er fremstillet i hånden af det fineste læder i den absolut bedste kvalitet. Vil du mikse din stil kan du nemt og hurtigt påsætte for eksempel sweet drops og sweet spots charms og på den måde skabe et personligt udtryk. Det er nemt og bekvemt og skifte charms på armbåndet, afhængigt af hvilken lejlighed du skal bære dit læderarmbånd til. De er udført i kalveskinds læder af høj kvalitet.

 

  • Silkearmbånd fra Ole Lynggaard giver dig et mere sart look, de er håndlavede og materialet er den fineste fede dobbeltvævede indfarvede silke, som er ekstra hårdfør mod hverdagens slid og brug. Charlotte Lynggaard har designet de flotte armbånd for at give kvinder verden over muligheden for at lege.

 

  • Med My Little World armbånd fra Ole Lynggaard kan du vælge din helt egen lille verden med smukke, søde og fantastiske charms. Serien er skabt af Charlotte Lynggaard og indeholder 36 forskellige charms som hver især bærer en lille del af historien om Ole Lynggaard.

 

Både charms og armbånd er velegnede som en personlig gave, til fødselsdagsgave, jul eller konfirmation. Længden på armbåndene kan justeres i størrelsen, så de passer alle.

Armbånd såvel som halskæder fra Ole Lynggaard er designet til at kunne ‘personificeres’ ved hjælp af dit helt eget mix og match. Flere af kollektionerne komplimenterer hinanden utroligt flot, og ser heller ikke ringe ud med charms eller vedhæng fra dine egne arvestykker eller smykkeskrin.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel