Forkæl dig selv med hårprodukter af høj kvalitet

Den nyeste trend i forhold til kvinders hår kan siges at være velplejet, sundt og naturligt farvet hår. Afblegning og ekstreme farver er noget, man sjældnere og sjældnere ser. Hvis du har afbleget eller meget farvet hår, kan du med fordel anvende shampoo, der giver dit hår den pleje, som det har brug for. Hvis

Den nyeste trend i forhold til kvinders hår kan siges at være velplejet, sundt og naturligt farvet hår. Afblegning og ekstreme farver er noget, man sjældnere og sjældnere ser. Hvis du har afbleget eller meget farvet hår, kan du med fordel anvende shampoo, der giver dit hår den pleje, som det har brug for. Hvis du har lidt eller ingen farve i håret, kan du anvende en shampoo, der egner sig til dette. En god shampoo der vil efterlade dit hår velplejet, er produkter fra Redken. Disse produkter fås i forskellige serier, der egner sig til forskelligt hår. Der findes serier til:

 

  • Tørt og sprødt hår
  • Normalt hår
  • Skadet og svækket hår
  • Farvet hår
  • Fyldigt og voluminøst hår
  • Tørt og glansløst hår
  • Kruset og tørt hår

 

Derudover findes der produkter, der hjælper mod problemer i hovedbundet, og produkter der indeholder UV filter, der beskytter mod solen i sommerperioden. Desuden findes der silikone og parabenefrie produkter, der passer til dig, der vil undgå disse materialer. Hvis du er i tvivl om, hvilken type hår du har, så kan du med fordel adspørge din frisør. Det kan dog godt være, at der går længere tid mellem, at du ser hende, hvis du vælger at bruge lidt ekstra penge på kvalitetsprodukter, vil du højest sandsynlig opleve, at du ikke i samme grad trænger til at få klippet tørre og slidte spidser af, hvis du har langt hår. Det kan derfor godt betale sig at smide ekstra penge efter gode produkter, da du dermed vil spare penge hos frisøren.

Er du træt af fladt hår uden volumen?

Hvis du døjer med fladt og kedeligt hår, der falder sammen, hvis du ikke bruger hårlak, så kan du med fordel anvende en shampoo, der giver volumen. Ved at anvende denne shampoo bør du opleve dit hår mere fyldigt og dermed slippe for at bruge lang tid foran spejlet for at få det til at fylde. Der findes dog også et hav af andre serier indenfor hårpleje, så frygt ej, der vil være en serie, der passer perfekt til dig.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel