Gå sommeren i møde med de rigtige shorts

Gå sommeren i møde med de rigtige shorts

Sommeren er i den grad over os i det danske land. Vi har således haft den varmeste sommer i mands minde, hvilken for længst har overgået de sidste par års sløje sommerdage. Når varmen trykker, findes der få ting bedre end at hoppe i et par gode shorts – hvad enten du tilbringer sommeren i

Sommeren er i den grad over os i det danske land. Vi har således haft den varmeste sommer i mands minde, hvilken for længst har overgået de sidste par års sløje sommerdage. Når varmen trykker, findes der få ting bedre end at hoppe i et par gode shorts – hvad enten du tilbringer sommeren i Danmark eller under endnu varmere himmelstrøg. Med shorts får du både luft og sol til stængerne, og som en ekstra bonus stiger komfortniveauet betragteligt.

 

Shorts i 2018

Moden dikterer, som bekendt, altid forskellige looks, og indimellem synes tendenserne måske at være lidt særprægede. Er du en modebevidst mand, der gerne vil have styr på sommeroutfittet, så er det primært den lidt kortere shorts-model, som du skal sætte din lid til (den der slutter over knæet). Hvis du tilhører et lidt ældre segment, eller bare holder af shorts med lidt ekstra myggebeskyttelse, kan du dog sagtens smide en længere variant på med god samvittighed. Nederdele er ganske populære blandt kvinder, når sommer og ferie endelig kalder. Shorts kan dog give stiludtrykket et andet touch, og de kan meget mere end blot at være praktiske i deres udtryk. De rigtige shorts kan give din stil et ekstra løft, og de kan bidrage til et trendy look, hvad end du er til cool denimshorts, elegante knæbukser, afslappede bohemeshorts eller stilede cargoshorts.

 

Aktiv ferie med shorts

Det er oppe i tiden med shorts, som har et lidt mere sporty udtryk og f.eks. består af nylon. Det er også meget moderne med aktive vandreferier i disse dage, som flere og flere danskere efterhånden kaster sig ud i. Dette ses også på shorts-moden, som bærer ganske meget præg af vandrekulturen og generelt megen fysisk aktivitet. Her er shortsene ofte lavet af kanvas eller andet slidstærkt materiale. Skal du på vandretur i løbet af sommeren, er det en rigtig god idé, hvis du vælger at investere i et par vandreshorts, som er lavet til formålet. Disse har som oftest en lang holdbarhed, de er ganske praktiske, og de holder i stort set al slags vind og vejr. Står du og mangler et par stilede og gode sommer- eller vandreshorts, kan du med fordel tjekke denne e-shop ud for gode tilbud.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel