Gør sommergarderoben mere vintervenlig

Gør sommergarderoben mere vintervenlig

Om vinteren når vejret slår om, vil du sikkert hurtigt komme til at pakke dig mere ind i tykke jakker, vanter, huer og halstørklæder, og hvis du ikke passer på, kan du let blive helt væk under dit tøj. Selvom du selvfølgelig skal kunne holde varmen, så behøver du ikke at glemme alt om at

Om vinteren når vejret slår om, vil du sikkert hurtigt komme til at pakke dig mere ind i tykke jakker, vanter, huer og halstørklæder, og hvis du ikke passer på, kan du let blive helt væk under dit tøj.

Selvom du selvfølgelig skal kunne holde varmen, så behøver du ikke at glemme alt om at se smart og moderigtig ud. Det kræver måske bare, at du lægger din garderobe lidt om.

Drop sommerkjolen for et par LauRie bukser

Selvom kjoler ofte anses for at være mere feminine og festlige end bukser, så skal der en sej kvinde til at bryde med normerne. Med et par bukser kan du nemlig nemmere holde varmen. Du behøver bare ikke at gå på kompromis med din stil.

Gå vinterens fester i møde med et par smukke og behagelige bukser fra LauRie, hvis du både vil føle dig godt tilpas og se smart og festlig ud. Så kan du style dem med lige præcis den top, du vil.

LauRie bukser er nemlig både moderigtige og behagelige til de større piger.

Lag på lag

I stedet for bare at pakke dig ind i én stor jakke og vikle et kæmpestort halstørklæde om din hals, kunne du også overveje, om det måske var muligt at klæde dig på i flere lag. Så vil du nemlig også kunne holde varmen.

Hvis du for eksempel har en fin sommertop, som det ville være for koldt at gå i om vinteren, så behøver du ikke at gå forbi den om morgenen. Du kunne måske også tage den på udenover en bluse eller omvendt smide en god cardigan udenover den.

Åbn jakken

Det er særligt den store vinterjakke, du kan blive væk i.

Hvis du i øvrigt klæder dig godt, så prøv at åbne jakken og smid hellere et stort halstørklæde om halsen, så det stadig er muligt at se dit outfit.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply