Hovedbeklædning til vinterens kulde

Hovedbeklædning til vinterens kulde

Vinteren er så småt ved at være over os, og for at vi kan holde varmen, er vi nødt til at klæde os ordenligt på. Det kan være svært at finde den perfekte hovedbeklædning, da valgmulighederne er mange. Den gode nyhed er, da der findes så mange forskellige slags hatte og huer, at der med

Vinteren er så småt ved at være over os, og for at vi kan holde varmen, er vi nødt til at klæde os ordenligt på. Det kan være svært at finde den perfekte hovedbeklædning, da valgmulighederne er mange. Den gode nyhed er, da der findes så mange forskellige slags hatte og huer, at der med garanti også vil være en, som matcher dig.

Den originale hue

En meget fin klassisk hue er den helt originale strikkede hue, som fås både med og uden et fold for neden. Den er varm og passer godt til både langt og kort hår, men den passer også til de fleste ansigtsformer, ofte skal man bare, vænne sig til synet af sig selv iført en hue. Den er super god til de kolde måneder, da den går helt ned over ørerne, og ofte fås den i så mange mærke og farver, at du kan vælge lige præcis den farve, som matcher dig bedst.

Pilothuen

Pilothuen er til dig, som tør skille dig ud fra mængden. Pilothuen, er som navnet beskriver, en hue som minder om den, nogle piloter engang brugte. Den er stilsikker, og vil med garanti holde både dine øre og din nakke varm. Huen går helt ned over ørene, og dækker din pande. Den findes ikke i lige så stort udvalg, som den helt originale strikkede hue, men den er et sikkert valg, hvis du vil holde varmen.

Til dig som foretrækker noget helt andet

Hvis du slet ikke er til de varme huer, som nogle foretrækker i vintermånederne, er der også andre muligheder, de er ikke lige så varme, men de er der. Du kan vælge en hat, som den populære flat cap eller den helt almindelige snapback kasket. De sidste muligheder er ikke nær så populære, når vinteren går os i møde, men derfor skal du ikke snydes for dem.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel