Nature sko af Eik Braun-Ottosen

Nature sko af Eik Braun-Ottosen

 Nature sko er en lille virksomhed, som holder til i Aarhus, der er yderst stolte af deres produkter, og har en stor passion for sko, komfort og miljøbevidsthed. Deres produkter er håndlavede i Portugal af erfarne fagmænd. Produkterne kommer gennem mindst hundrede sæt hænder, før de lander hos kunderne. Nature er et dansk skobrand, der

 Nature sko er en lille virksomhed, som holder til i Aarhus, der er yderst stolte af deres produkter, og har en stor passion for sko, komfort og miljøbevidsthed. Deres produkter er håndlavede i Portugal af erfarne fagmænd. Produkterne kommer gennem mindst hundrede sæt hænder, før de lander hos kunderne.

Nature er et dansk skobrand, der har som mission at lave fodformet sko moderne, og skoene er designet efter danske standarder med enkle designs og funktionalitet. Hvis man vælger sit fodtøj fra Nature er man sikret, at der er god plads til fødderne, og at de samtidig er super lette og åndbare at gå rundt med. I en Nature sko skal fødderne røre tåkappen, hvilket skyldes, at Natures sko er formet efter ens fødder, hvilket de lever 100% efter, og man altså derfor ikke behøver den ekstra plads, som er cirka 1 centimeter, som i visse andre sko.

Brandet Nature lægger en del vægt på miljøet, og skoens såler er derfor fremstillet af genbrugsmaterialer, og snørebåndene lavet af gamle plastiskplaster. Med andre ord er Natures formål at have et skobrand, der har fokus på et sundt miljø og glade fødder hos deres kunder. Mottoet som Eik Braun-Ottosen, der står bag mærket, har valgt er: ”Det, der er godt for foden, er også godt for kloden”.

 

Sko af allerhøjeste kvalitet

Nature designer kun sko, der omslutter sig til selve foden i stedet for at klemme om den. Man kan derfor ikke være i tvivl om, at ens fødder får en meget bedre hverdag i sko fra Nature. Hos BA10, kan man se deres udvalg af skoene fra Nature, og her kan det ses tydeligt, at disse sko er noget helt specielt. De har et fodformet udtryk, der går igen i alle deres designs, men det er alligevel ikke på en gammeldags måde, hvor man får andefødder, men i stedet med et modebevidst design, som er trendsættende.

 

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel