Bæredygtigt børnetøj

Bæredygtigt børnetøj

Hust & Claire Hust & Claire er et skandinavisk modehus, der er grundlagt i 1975 af Anders Hust, som er tidligere bankmand og fodboldspiller. Hust & Claire er grundlagt med tøj, som er skabt med fokus på kvalitet og funktionalitet. De blev i 2012, som det allerførste fashionbrand i Skandinavien, certificeret, som en international standard

Hust & Claire

Hust & Claire er et skandinavisk modehus, der er grundlagt i 1975 af Anders Hust, som er tidligere bankmand og fodboldspiller. Hust & Claire er grundlagt med tøj, som er skabt med fokus på kvalitet og funktionalitet.

De blev i 2012, som det allerførste fashionbrand i Skandinavien, certificeret, som en international standard for ’social responsibility’.

Hust & Claire er designertøj lavet til aktive børn, der elsker at være ud i naturen og lege, hygge sig og bare have det sjovt. Derudover er Hust & Claire en virksomhed, der tager et socialt ansvar i forbindelse med deres kollektion. Det indebærer, at virksomheden ikke må gøre brug af børnearbejde, de skal anerkende medarbejdernes ret til at organisere sig, de skal sikre et ordentligt arbejdsmiljø, og de skal undlade enhver form for diskrimination blandt de ansatte.

Deres børnetøj er skabt med stor omhu, høj kvalitet og funktionalitet i tankerne. Hust & Claires vision er at skabe børnetøj, der er bærdygtigt, lækkert og yderst behageligt at have på. Selve designet er klassisk med et trendy og moderne twist, der passer til både hverdag og festlige lejligheder – altså til enhver lejlighed.

Hos mini nordic, er de glade for at forhandle med Hust & Claire, og hos dem kan man finde et bredt udvalg til både piger og drenge, samt til gode priser – de har alt man skal bruge, for at kunne klæde sit barn rigtigt på til forskellige lejligheder, som er skabt til aktive og friske børn, der samtidig gerne vil gå i noget smart tøj. Leveringstiden er 1-3 dage, og der er fri fragt, hvis man køber for over 399 kr.

Hos mininordic.dk har man muligheden for at betale med børnepenge. Hvis man betaler med børnepenge får man sine varer leveret med det samme, men vil kunne vente med betaling indtil man får udbetalt børnepengene.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel