Sådan finder du det rette glattejern til dig og dit hår

Sådan finder du det rette glattejern til dig og dit hår

Er det blevet tid til at skifte det gamle glattejern ud? Så er du sikkert også gået i gang med at lede efter et nyt, og her har du garanteret også fundet ud af, at det ikke bare er lige til. Der findes et hav af forskellige slags glattejern, og af den grund kan det

Er det blevet tid til at skifte det gamle glattejern ud? Så er du sikkert også gået i gang med at lede efter et nyt, og her har du garanteret også fundet ud af, at det ikke bare er lige til. Der findes et hav af forskellige slags glattejern, og af den grund kan det være utrolig svært at finde ud af, hvilken en, der passer bedst til ens hår samt ens formål med stylingen. Det er nemlig ikke lige meget, hvilket glattejern, man vælger, hvis man vil opnå det rette resultat. Og her er hvorfor.

Pas på dit hår

Ikke alle hårtyper er ens, og derfor kan alt hår heller ikke tåle at blive påvirket af helt det samme. Nogens hår er fint, andres er kraftigt. Nogens hår har krøller, andres er mere glat. Der kan være stor forskel på, hvordan vores hår er, og derfor kan der også være stor forskel på, hvor meget varme, håret har brug for og kan tåle. Og dette er ikke helt lige meget. Vælger du nemlig et glattejern, der giver for meget varme, så kan du ødelægge dit hår. Og vælger du et glattejern, der giver for lidt varme, så kan du komme til at står der længe.

Krøller eller ej?

Samtidig er det også vigtigt at overveje, om du vil komme til at bruge dit glattejern kun til at glatte håret, eller om du også er til krøller. Nogle er nemlig kun til glat hår mens andre er til begge dele. Og her er der også forskelle på glattejernene. Det er nemlig ikke alle af dem, der velegner sig lige meget til også at kunne lave krøller. Så det skal du altså også overveje, og efterfølgende også holde øje med, når jagten på det nye glattejern for alvor går i gang.

Lad dig ikke slå ud af det store udvalg

En af de sidste men mindst lige så vigtige ting, du skal huske er, at du ikke skal lade dig forvirre af, at der findes så mange forskellige slags glattejern. Du vil nemlig sagtens kunne finde en oversigt over de bedste glattejern. Ved disse tests er der også i de fleste tilfælde tænkt over, at det skal være en hjælp til alle, og derfor kan glattejernene som udgangspunkt også noget forskelligt. Nogle af dem er gode til dem med fint hår, mens andre er gode til dem med kraftigt hår. Nogle af dem er netop mere velegnet til også at kunne lave krøller, mans nogle af dem er mest velegnet til kun glatning. Og har du på forhånd netop gjort dig nogle af de vigtigste overvejelser, så ved du, hvad du skal gå efter, hvilket også er med til at indsnævre udvalget af dem en helt del. Det er slet ikke så uoverskueligt. Men et nyt glattejern skal der helt sikkert til en gang imellem, for et nedslidt glattejern kan være mindst lige så skadeligt for håret som at vælge et forkert.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply