Tidens hotteste trends inden for hovedbeklædning

Tidens hotteste trends inden for hovedbeklædning

Skal man være moderne i dag, er det ikke nok, at man putter det rigtige tøj på kroppen og de rigtige sko på fødderne. Hovedbeklædningen er i høj grad det som kan definere dig som person. Bliv klogere på de forskelle typer af hatte og forskellige stile i denne guide. Boonie hat En boonie hat

Skal man være moderne i dag, er det ikke nok, at man putter det rigtige tøj på kroppen og de rigtige sko på fødderne. Hovedbeklædningen er i høj grad det som kan definere dig som person. Bliv klogere på de forskelle typer af hatte og forskellige stile i denne guide.

Boonie hat

En boonie hat minder på mange måder om en bøllehat eller en fiskerhat.

Dog skiller den sig også ud på flere parametre, idet hatten har en bredere skygge, som effektivt afviser både vand og solens skadelige stråler. Dertil kan man glæde sig over, at det med en boonie hat er muligt at beskytte både hals, nakke og ansigt. Foruden at byde på mange praktiske egenskaber er denne type hat også kendt for at være yderst maskulin, trendy og en smule rå.

Du finder et stort udvalg af boonie hatte og bøllehatte på nedenstående link:

https://www.army-star.eu/da/maend/hovedbeklaedning/boonies-og-boellehatte

Baret

Når samtaleemnet falder på hovedbeklædning, er det svært at komme uden om de populære baretter – ikke mindst de tyske og hollandske baretter.

De klassiske baretter er fremstillet af uld og forhandles i mange forskellige farver og størrelser. Baretter bruges hovedsageligt af folk med tilknytning til militæret, men man kan sagtens bære en baret uden at være soldat. En armygrøn baret er et sikkert hit hos de fleste mænd – og måske også hos dig?

Interessen for baretter er størst blandt studerende og intellektuelle personer.

Bandana

Der er delte holdninger til bandanaen, som er en lidt speciel form for hovedbeklædning.

En bandana er i grove træk bare et tørklæde, som foldes og bæres om hovedet som pynt. Noget af det der gør bandanaen interessant er, at den kan bruges på et væld af forskellige måder. Du har nok også en alternativ idé til, hvordan man kan bruge en bandana. Sidney Lee er blot en af de kendte danskere, som er glad for at bruge bandana. Det er faktisk næsten blevet hans varemærke.

Sixpence

Slutteligt har vi den historistiske sixpence, som pr. definition er en kasket med en blød, kort og flad skygge.

Sixpence navnet kommer af, at hatten oprindeligt blev syet sammen af seks stykker stof. Hattetypen stammer fra England, men er i dag et hit i rigtig mange lande over hele verden – inklusiv Danmark. For år tilbage blev sixpence hatten hovedsageligt brugt af mænd i arbejderklassen, men mange år senere er hatten blevet et hvermandseje. Skal du være med på moden, så skal du anskaffe dig en sixpence i din foretrukne farve.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel