Trollbeads giver dig noget særligt

Trollbeads giver dig noget særligt

I mange århundrede har kvinder båret smykker, der rummer historie og betydningsfulde minder. Smykker har en helt utrolig evne til at skabe en større og dybere betydning, der er forskellig for hvert individ, som måtte bære det. Dette har smykkebrandet Trollbeads for alvor formået at tage til sig og bygge videre på i deres imponerende

I mange århundrede har kvinder båret smykker, der rummer historie og betydningsfulde minder. Smykker har en helt utrolig evne til at skabe en større og dybere betydning, der er forskellig for hvert individ, som måtte bære det. Dette har smykkebrandet Trollbeads for alvor formået at tage til sig og bygge videre på i deres imponerende sortiment af Trollbeads armbånd. Læs mere her og udvid din horisont inden for det unikke brand.

Der bliver skrevet historie

Hvis man tager tilbage til Danmark i år 1976, så vil man for første gang møde Trollbeads. En dygtig og passionerede mand ved navn Søren Sølvsmed designede og fremstillede den første Trollbead kugle, der blev solgt i hans fars smykkeforhandler. Det var i en tid, hvor det var moderne med lædersnøre som udsmykning. Søren ville imidlertid skabe muligheden for, at remmen gik direkte igennem kuglen. Derfor designede han den første kugle med seks ansigter på. Det betød også, at ligegyldigt hvilken vej kuglen vendte, så ville man kunne se det lille ansigt.

 

Hele ideen omkring sammensætningen af de unikke og meget betydningsfulde Trollbeads armbånd var imidlertid ikke en del af den første tanke omkring brandet. Det var snarere et resultat af efterspørgslen hos deres kunder. Efter nogen tid med salget af de populære armbånd begyndte kunderne at efterspørge muligheden for at få flere kugler på et enkelt armbånd. Dette var begyndelse på en lang og succesfuld rejse for den dygtige familie.

Kollektionen voksede i takt med betydningen

Trollbeads har været med til at introducere og charmere kvinder over hele verden med deres beads on bracelet koncept. Det var ikke længere at gå ned i en forretning og købe et flot armbånd. Det var snarere en evig jagt på uerstattelige minder og øjeblikke. Det betød samtidig, at kollektionen voksede sig større og større. På ganske kort tid bestod Trollbeads sortiment af differentierede kugler. Det omfattede alt fra guld-, perle- og glaskugler, der blev introducerede i takt med efterspørgslen.

 

Yderligere var der en efterspørgsel fra kunderne, som ønskede selv at kunne skifte kuglerne efter behov. Det stillede nye krav til låsene og armbåndene, der blev løst på en designrigtig og elegant måde. Trollbeads har derfor fra starten været opmærksomme på deres kunder og deres ønsker, der har været ledende til deres fortsatte succes.

Skab dine egne minder

I dag er det udbredt hos kvinder med en forkærlighed for Trollbeads, at der ved vigtige begivenheder eller anledninger i løbet af året ønskes nye Trollbeads kugler. I dette ligger der en utrolig stor værdi, der giver den enkelte muligheden for at mindes og huskes livet opture såvel som nedture.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply