De bedste kontinental- og skabssenge

De bedste kontinental- og skabssenge

Kontinentalsenge er efterhånden blevet utroligt populære, hvilket bestemt ikke er uden grund! Med en kontinentalseng får du nemlig en seng med et meget højt komfortniveau, og samtidig passer denne type seng til ethvert soveværelse. Kontinentalsenge har en forhøjet komfort, der naturligvis giver en bedre søvnoplevelse. Den forhøjet komfort skyldes, at kontinentalsenge har et ekstra madraslag

Kontinentalsenge er efterhånden blevet utroligt populære, hvilket bestemt ikke er uden grund! Med en kontinentalseng får du nemlig en seng med et meget højt komfortniveau, og samtidig passer denne type seng til ethvert soveværelse. Kontinentalsenge har en forhøjet komfort, der naturligvis giver en bedre søvnoplevelse. Den forhøjet komfort skyldes, at kontinentalsenge har et ekstra madraslag – en kontinentalseng har derfor et højere komfortniveau end mange ”almindelige” senge.

Hvis du vælger en continentalseng, er dette blot én af fordelene, men der findes således mange andre fordele, hvis du vælger en kontinentalseng. Du får først og fremmest en utrolig pæn seng med et enormt indbydende udseende, der udstråler hvile, ro og god plads, hvilket også er nøjagtigt den oplevelse du får, når du lægger dig i sengen. Sengens springmadras består af to kerner samlet i ét betræk – dette forlænger sengens levetid og betyder, at du og eventuelt din partner kan få hver sin fasthed, og hermed også en individuelt tilpasset støtte, da dette afhænger meget af egne personlige behov og præferencer.

Kontinentalsenge består oftest af tre madraslag: Der nederste lag af en boxmadras, over bunden en springmadras, som er sengens komfortlag og øverst placeres der en topmadras, der er med til at gøre din seng ekstra komfortabel. Kombinationen af disse tre madraslag sikrer dig en omfattende, sund støtte og følgelig en dybere nattesøvn.

En del kontinentalsenge har opbevaringsplads. Så hvis din seng skal passe ind på meget få kvadratmeter eller du blot har brugt for lidt ekstra skabsplads? Det kan også være du bare er til den mere moderne og minimalistiske stil, hvor møbler ikke skal tage for meget af pladsen – så er det smart med en skabsseng og ikke mindst den perfekte løsning for dig. Hos seng.nu kan du finde de bedste skabssenge samt den bedste madras til skabssengen.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply