Mangler du en ny støvsuger? Så læs med her

Mangler du en ny støvsuger? Så læs med her

I dag bruger de fleste mennesker støvsugere, fordi det gør rengøringen nemmere og hurtigere. Man behøver ikke længere at skulle feje gulvet og bruge en fejebakke. Derudover så fjerner en støvsuger også mere støv og renser luften, hvilket ikke er muligt med en kost. Så hvis du står og mangler en ny støvsuger, hvad enten

I dag bruger de fleste mennesker støvsugere, fordi det gør rengøringen nemmere og hurtigere. Man behøver ikke længere at skulle feje gulvet og bruge en fejebakke. Derudover så fjerner en støvsuger også mere støv og renser luften, hvilket ikke er muligt med en kost. Så hvis du står og mangler en ny støvsuger, hvad enten den gamle er gået i stykker, eller du leder efter din første støvsuger nogensinde, fordi du flytter hjemmefra – så kan du læse mere herunder om de forskellige støvsuger modeller.

Stort udvalg af støvsugere online

Der findes fire støvsuger typer. Støvsuger med pose, poseløs støvsuger, håndstøvsuger og en robotstøvsuger. Derfor skal man finde ud af nogle ting, inden man vælger at købe en støvsuger. Hvis du for eksempel bor i en lille lejlighed og gerne vil have en støvsuger, der ikke larmer særlig meget, så er en håndstøvsuger et godt bud. Hvis du derimod har en større lejlighed eller et hus, så er det bedre at vælge en støvsuger med pose, da den både har bedre sugeevne og kan støvsuge større flader ad gangen.

Det kan også være, at du er en travl person og ikke har tid til at støvsuge, da det gerne tager 20-30 minutter afhængigt af lejlighedens størrelse. Hvis det er tilfældet, så passer en robotstøvsuger måske bedre til dig, da den kan støvsuge huset dagligt, mens du ikke er hjemme. Derudover så findes der også ledningsfrie støvsugere, som er til dig, der hader ledninger, og hvis du ikke orker at købe nye poser til støvsugeren hele tiden, så kan du vælge en poseløs støvsuger, hvilket kan spare dig nogle penge i det lange løb.

Tjekliste når du skal købe en støvsuger

Inden du køber en støvsuger, så er de vigtigt at du kigger på nogle bestemte ting. Hvis du er allergiker, så skal du vælge en støvsuger med A-mærket, så du undgår støv mest muligt. Derudover skal du tænke på lydniveau, arbejdsradius, vægt, mundstykker, hovedfilter og energimærke. Du skåner miljøet, og samtidig sparer du penge i det lange løb med et A energimærke.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel