3 tips til sikring af dit hjem

3 tips til sikring af dit hjem

Vil du gerne have et mere sikkert hjem? Et hjem, hvor mulige indbrudstyve går udenom fordi det simpelthen bliver for besværligt? Så er der her 3 tips til, hvad du kan gøre for at gøre det sværere for indbrudstyve at komme ind i dit hjem. 1 Sikring af døre Du kan gøre din bolig besværlig

Vil du gerne have et mere sikkert hjem? Et hjem, hvor mulige indbrudstyve går udenom fordi det simpelthen bliver for besværligt? Så er der her 3 tips til, hvad du kan gøre for at gøre det sværere for indbrudstyve at komme ind i dit hjem.

1 Sikring af døre

Du kan gøre din bolig besværlig at bryde ind i ved at sikre dine yderdøre. Dette kan du gøre ved at forbedre dit nøglesystem. Jo flere stifter, der er på din nøgle, jo sværere er det at bryde låsen op. Hvis du trænger til at få skiftet din lås, så kan du få hjælp af en låsesmed. Københavns låsesmed er klar til at hjælpe dig. Bor du eksempelvis på Frederiksberg, så kontakt nemt din lokale låsesmed. Du kan læse mere her.

2 Sikring af vinduer

Ligeså vel som det er vigtigt med sikring af dine døre, ligeså vigtigt er det med sikring af dine vinduer. Indbrudstyve bryder nemlig også ofte vinduer op. Derfor skal du sikre at dine vindueskarme er fastgjort korrekt. Derudover må der ikke være et for stort mellemrum mellem ramme og karm. Hvis der er det, er det nemlig let for en indbrudstyv at stikke et koben ind imellem. Tjek også dine glaslister. De må ikke være rådne eller lette at fjerne. Du kan også købe et ekstra beslag eller låse til dine vinduer.

3 Alarm

Hvis du allerede har sikret dine døre og vinduer, så er næste skridt at få en alarm. Der findes forskellige typer af alarmer, men bare det at dine døre og vinduer er svære at bryde op samtidig med at du har en alarm, kan faktisk i nogle tilfælde holde tyvene væk. Du kan dog overveje om du skal have en alarm, som alarmerer en alarmcentral, naboer eller lignende. Du kan også få en alarm, som blot støjer, så indbrudstyven bliver forvirret og der kommer opmærksomhed på dit hus.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel