Guide: sådan indretter du soveværelset i 2018

Guide: sådan indretter du soveværelset i 2018

Moden skifter konstant, og det kan være svært at følge med i de nyeste trends og idéer. Hvis du står overfor at skulle flytte eller gerne vil lave ændringer i dit soveværelse, får du her en guide til, hvad der hitter i 2018.   Tøjet behøver ikke hænge inde i skabet De seneste år er

Moden skifter konstant, og det kan være svært at følge med i de nyeste trends og idéer. Hvis du står overfor at skulle flytte eller gerne vil lave ændringer i dit soveværelse, får du her en guide til, hvad der hitter i 2018.

 

Tøjet behøver ikke hænge inde i skabet

De seneste år er det blevet moderne at have tøjstativer stående uden for klædeskabet. Bøjlestænger i alverdens forskelligt materiale har hittet nogle år, og det er ikke forbi endnu. At have tøjet – eller blot noget af det – hængende uden for skabet kan skabe mere luft i rummet, da du kan undvære et eller flere skabe. Derudover giver det en god kontrast til sengen at have tøj hængende fremme på bøjler på flotte tøjstativer. Der findes et væld af forskellige muligheder, men det er en god idé at holde det simpelt, så det ikke kommer til at se rodet ud. Vælg eventuelt en væghængt bøjlestang, så du sparer gulvplads og derved giver mere luft til rummet.

 

Skab varme og smukke kontraster

Et soveværelse behøver ikke længere at være lyst, simpelt og minimalistisk. Et soveværelse i 2018 må godt være mørkere end, hvad tidligere trends dikterede, og en huleagtig stemning i varme farver kan skabe en god stemning og masser af hygge. Skab smukke kontraster i soveværelser ved at mikse minimalistiske elementer med rå overflader og varme materialer.

 

Invester i en kvalitetsseng

Det er utroligt vigtigt at få en god nats søvn, og det får man ikke på nogen bedre måde end ved at have en ordentlig seng. Der er stor forskel på, hvordan vi hver især ligger bedst, og det er derfor vigtigt, at du ikke bare køber en standard seng. Senge skal passe til vores komfort, og det er derfor en god idé at rådføre sig med eksperter inden for feltet.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel