Er du ny i ”gamer” verdenen?

Er du ny i ”gamer” verdenen?

Hvad enten du er ny eller ej i den virtuelle verden, hvor både troldmænd og drager, krigere og gangstere dominerer i strategisk udfordrende spil, er du utvivlsomt stødt på titler som ”World of Warcraft”, ”Fortnite” og ”Counter-strike”. Måske er du ligeledes stødt på mærker som Razer, Roccat og Corsair, som tilbyder alt fra mus, til

Hvad enten du er ny eller ej i den virtuelle verden, hvor både troldmænd og drager, krigere og gangstere dominerer i strategisk udfordrende spil, er du utvivlsomt stødt på titler som ”World of Warcraft”, ”Fortnite” og ”Counter-strike”. Måske er du ligeledes stødt på mærker som Razer, Roccat og Corsair, som tilbyder alt fra mus, til tastatur med lys, headset og specialdesignede stole. Udvalget er stort, og det kan være svært at gennemskue, hvor man som ny gamer skal smide sine penge.

 

Hvilket, hvad og hvorfor

 

Gaminger blevet en kategori, som vinder frem i popularitet blandt såvel unge som gamle. Men hvilke mærker og hvad slags udstyr er nødvendigt at anskaffe sig? Først og fremmest er det en god idé at overveje, hvilket behov og hvilke ønsker man har. Drejer det sig om en ny ting, du vil prøve af og se om det er noget for dig – eller bliver det den helt store fritidsinteresse?

 

Tjekliste – værd at overveje

 

Har du besluttet dig for at gå all-in på gaming, kommer der her en overordnet tjekliste, som du kan have i baghovedet, når du køber udstyr:

  1. Grafikkort. Grafikkortet er ikke en nødvendighed for at kunne game, men det optimerer klart din spiloplevelse, så gå efter en med høj kvalitet.
  2. Tastatur. Særligt udviklede gaming tastaturer tilbyder ’anti-ghosting’ funktioner, som giver helt særlige muligheder, når du spiller, som almindelige tastaturer ikke kan.
  3. Mus. Den trådløse mus tilbyder større bevægelsesfrihed, hvor en kabelmus giver optimal responstid.
Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel