Businessidé: Hjemmelavet is

Businessidé: Hjemmelavet is

I sommervarmen kan man indtil flere gange dagligt godt få lyst til en god is. Faktisk kan de fleste af os også få lyst til det om vinteren, så hvis du har en ægte ismejerist gemt indeni, er det bare om at komme i gang med at sælge lækre, læskende is. Læs mere om hjemmelavet

I sommervarmen kan man indtil flere gange dagligt godt få lyst til en god is. Faktisk kan de fleste af os også få lyst til det om vinteren, så hvis du har en ægte ismejerist gemt indeni, er det bare om at komme i gang med at sælge lækre, læskende is. Læs mere om hjemmelavet is som businessidé lige her.

Finpuds dit koncept

Hvis du vælger at satse på hjemmelavet is som en forretningsidé, har du nok i forvejen ret godt styr på opskrifter og produktionen. Derfor skal du blot i gang med at finpudse dit koncept. Vil du eksempelvis slå på, at det er økologisk, vegansk, med lokale råvarer, håndrørt eller noget helt andet? Der findes utroligt mange små ismejerier rundt omkring efterhånden, så hvis du skal skille dig ud, skal du finde frem til noget, som gør dit produkt til noget helt særligt. Måske ved du i forvejen lige akkurat, hvad det skal være, og ellers må du lægge hovedet i blød og måske undersøge, hvad der mangler på markedet i dit område.

Få styr på alt det praktiske

Når konceptet er på plads, skal du have styr på alt det praktiske og formelle. For eksempel skal du have et CVR-nummer, der skal laves logo og varedeklarationer, og du skal have styr på pakningen. Til dette kan du for eksempel besøge Scan Lux Flexible, som er en Dansk leverandør af fødevareemballage. Ud over dette skal der naturligvis laves en plan for produktionen – herunder skal du sikre dig, at du har nok plads til at lave en masse lækker, hjemmelavet is. Måske skal du desuden have fat i en ismaskine eller to – medmindre det skal håndrøres, naturligvis.

Brand dit produkt

Når du er klar til at gå i gang med at sælge, skal du også have brandet dit produkt. For eksempel skal du i gang på de sociale medier, som i høj grad bliver brugt til markedsføring nu til dags. Ellers er den bedste markedsføring altid tilfredse kunder, som kan anbefale dit produkt til andre. Derfor er det en god idé at komme rundt til markeder, byfester og torvedage og sælge dit produkt, så der hurtigt er en masse, der får smag for det og kan anbefale det til venner og familie. Sørg for at være imødekommende og fortælle så meget som muligt om produktet og din produktion, så folk føler, de får en personlig tilknytning til lige netop din hjemmelavede is.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel