Hvordan får jeg slået mit græs med så lidt frustration som muligt?

Hvordan får jeg slået mit græs med så lidt frustration som muligt?

Hvis din græsplæne også et irritationsmoment for dig så snart, det er ved at være tid til at slå den, så kan der være hjælp at hente i forskellige løsninger. Du kan for eksempel se på en lille havetraktor, som du blot skal styre mens du sidder og slapper af. Men den mindst krævende løsning

Hvis din græsplæne også et irritationsmoment for dig så snart, det er ved at være tid til at slå den, så kan der være hjælp at hente i forskellige løsninger. Du kan for eksempel se på en lille havetraktor, som du blot skal styre mens du sidder og slapper af. Men den mindst krævende løsning – især i forbindelse med den daglige involvering – må være robotplæneklipperen. Den kan gøre det hårde arbejde for dig imens du sidder med benene oppe. Det kræver lidt forarbejde, men i det lange løb sparer den dig på tiden og kræfterne.  Robotplæneklipperen er da også kommet på fleres læber, og der er mange modeller at vælge i mellem, når det kommer til at anskaffe sig en.

Testvindere og topresultater, hvilken robotplæneklipper er bedst?

Når det kommer til valget af robotplæneklipper, skal du være opmærksom på, at pris og funktionalitet ikke nødvendigvis går hånd i hånd. Hvis du for eksempel har en mindre have uden de store udfordringer, kan du slippe af sted med en af de mindre dyre modeller, som vil ordne din græsplæne fint. For noget af det du skal have med i din beslutningsproces er, hvor stor din have er, og hvor kuperet er dit terræn er. Herkan du læse mere om de forskellige modeller, der findes på markedet lige nu, og få et overblik over, hvad de kan, og hvad de koster. Du finder også testvindere og kan se, hvad de forskellige maskiner har fået af resultater – de får hver især en score ud fra 100, som er maxpoint.

Find en robotplæneklipper med passende arbejdsareal

Nogle robotplæneklippere kan holde ca. 45 minutter, og andre kan holde i ca. 70 minutter. Det er også forskelligt, hvor lang tid de tager om at lade. Opladningstid og køretid kan være væsentlige i forhold til hvor stor din græsplæne er. Du kan ved hver robotplæneklipper få, hvor stort et areal den er mål til at kunne klare – såkaldt arbejdsareal. Husk at få en robot med tyverisikring, så din investering ikke pludselig forsvinder natten over.

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel