Lav din egen kaffe med en kaffemaskine

Lav din egen kaffe med en kaffemaskine

I Danmark bliver der drukket meget kaffe. En gennemsnitlig voksen drikker omkring 4 kopper kaffe om dagen. Det er hver eneste dag, og det er utrolig meget kaffe. Når man har gæster, så byder man ofte på en kop kaffe, fordi det er så integreret en del af danskernes kultur. Hvis man ikke selv drikker

I Danmark bliver der drukket meget kaffe. En gennemsnitlig voksen drikker omkring 4 kopper kaffe om dagen. Det er hver eneste dag, og det er utrolig meget kaffe. Når man har gæster, så byder man ofte på en kop kaffe, fordi det er så integreret en del af danskernes kultur. Hvis man ikke selv drikker kaffe, så kan man nøjes med pulverkaffe til gæsterne. Hvis man derimod er en stor kaffedrikker, som de fleste voksne danskere er, så skal man anskaffe sig en kaffemaskine. Så hvis du står og mangler en kaffemaskine, så kan du læse mere herunder.

Forskellige typer af kaffemaskiner

En kaffemaskine er ikke bare en kaffemaskine, fordi der findes flere forskellige typer af kaffemaskiner på markedet. Der findes to typer kaffemaskiner, og den ene er en normal kaffemaskine, hvor man selv står for brygningen af kaffen, og derved kan man også selv styre, hvor kraftigt smagen skal være. Det betyder, at man kan eksperimentere med forskellige smage og blive god til at lave forskellige variationer af kaffesmagen. Når man har gæster, så kan det være en fordel at lave kaffen mildere, især hvis man er vant til en stærk, sort kaffe. Alternativet er mælk til kaffen.

Den anden type kaffemaskine, det er en nyere model også kendt som en kapsel kaffemaskine. Det er til dem, der trænger til en hurtig kop og altid vil have den samme smag. En kapsel kaffemaskine er nem at betjene, man sætter blot en kapsel i maskinen og en kop under, også brygger maskinen kaffen – det er nemt og hurtigt.

Sådan laver du den perfekte kaffe

Den første man skal gøre, det er at afkalke sin maskine jævnligt – cirka en gang om ugen. Derudover skal man altid bruge frisk, koldt vand til brygning, det gør kaffesmagen meget bedre. Hvis man vil undgå, at kaffen får en flad smag, så skal man vente med at hælde det opvarmede vand i kaffemaskinen, til temperaturen er mellem 92 og 96 grader. Til sidst skal man ikke brygge mere end 6 minutter, da det giver kaffen en bitter smag.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel