Sådan får du et luksusbadeværelse

Sådan får du et luksusbadeværelse

Falder du ofte i svime over billeder af luksuriøse hotelbadeværelser, eller perfekt indrettede badeværelser, hvor der er tænkt over selv de mindste detaljer? Står du over for en renovering af dit badeværelse, og mangler du tips til indretningen? Så læs med her. Badeværelse med plads til selvforkælelse Hvem holder ikke af at forkæle sig selv?

Falder du ofte i svime over billeder af luksuriøse hotelbadeværelser, eller perfekt indrettede badeværelser, hvor der er tænkt over selv de mindste detaljer? Står du over for en renovering af dit badeværelse, og mangler du tips til indretningen? Så læs med her.

Badeværelse med plads til selvforkælelse

Hvem holder ikke af at forkæle sig selv? Hvis du vil indrette dit badeværelse, så der er plads til den ultimative selvforkælelse, bør du overveje at installere et badekar. Et badekar giver dig muligheden for at slappe af og nyde et varmt bad efter en lang dag. Det er noget, de fleste af os sætter pris på. En aften i badekarret med baggrundsmusik og levende lys vil være den helt perfekte måde at geare ned efter en lang dag eller en lang uge.

Lysindfald og indretning

Som med andre rum i hjemmet, er det en god idé at tænke på lyset på badeværelset. Hvordan kan du indrette det, således at du bruger det naturlige lys bedst? Da badeværelset ofte er væsentligt mindre end mange andre rum, kan det godt komme til at virke endnu mindre, hvis der ikke kommer nok lys ind. Husk også at tænke på indretningen, og hold dig til den mængde møbler, hylder, nips osv., som er allerhøjst nødvendig. Andet kan hurtigt virke for kaotisk. Et godt tip er at finde et opbevaringssystem, måske i form af kurve eller kasser med låg. Så kan du nemlig få et stilrent look, samtidig med at du får opbevaring til alt hvad du måtte have af nipsting eller forskellige produkter.

Har du et større badeværelse, eller er der meget naturligt lysindfald, kan du evt. vælge spændende overflader på væggen eller på gulvet, som f.eks. keramik eller sten. Igen bør du være opmærksom på, at farverne ikke bliver for mørke. Vælg evt. en anden farve til brusekabinen, og hold resten af farverne i lyse materialer.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply