Venter du dig?

Venter du dig?

Så skal du læse med her. Du vil her få en god guide til need to have og nice to have. Med det store udvalg af babyudstyr, er det godt at få inspiration til det mest nødvendige inden du shopper amok. Få også flere nyttige informationer om babyudstyr og guides til forældre på alttilbarnet.dk.  Need

Så skal du læse med her. Du vil her få en god guide til need to have og nice to have. Med det store udvalg af babyudstyr, er det godt at få inspiration til det mest nødvendige inden du shopper amok. Få også flere nyttige informationer om babyudstyr og guides til forældre på alttilbarnet.dk

Need to have 

Om du har egen bil eller ej, er en autostol et must. Der vil forekomme tidspunkter, hvor guldklumpen skal med på en køretur, den første er højst sandsynligt køreturen hjem fra sygehuset. Dernæst får du brug for en barnevogn og lift, husk at tilkøbe en ordentlig madras, da den der følger med ofte, ikke er god nok. Jo større liggemålet er er, jo længere tid kan du bruge den til dit barn. Inden fødslen er det godt at have et mindre udvalg af babytøj. Og ja, det er fristende at købe sig fattige i en kæmpe garderobe, tøjet er jo ualmindeligt cute i den størrelse, men pas på med ikke at overdrive. At efter, hvor stor din baby er ved fødslen, kan du risikere at barnet aldrig eller kun meget få gange, har tøjet på. De vokser meget den første tid. Badekarret er uundværligt, det gør det meget lettere for dig at bade dit barn, og som regel bliver det brugt længe. Pusleplads, om du er til en puslepude eller puslebord, så er det en need to have, der er mange muligheder om du har meget eller lidt plads. Desuden er der praktiske ting, som baby bleer, vådservietter, ammeindlæg mm. Du også skal huske at få hjem, inden du fødslen.

Nice to have 

Det er praktisk at have en pusletaske til ekstra bleer, vådservietter, skiftetøj, lidt legetøj mm. Til når du er på farten, men en lille sportstaske eller rygsæk kan selvfølgelig også bruges. For nogen er en slynge ikke kun en nice to have, når du har en baby, da den giver dig mulighed for at have hænderne fri, så du kan lave lidt andre ting samtidigt med, at du bærer rundt på dit barn. En badestol er praktisk den første tid, inden dit barn selv kan sidde i badekarret, men badet kan sagtens klares uden. Babyhåndklæder er super praktiske til at pakke barnet ind i efter et bad, men det kan et almindeligt håndklæde også. 

Der er ikke en komplet facitliste, for hvad du har brug for som nybagt forældre, så køb det babyudstyr der er med til at lette din hverdag.

Newbie
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply