Sådan giver du alle afkroge af dit hjem en hyggelig fornemmelse

Sådan giver du alle afkroge af dit hjem en hyggelig fornemmelse

Et af de bedste og stolteste adjektiver du kan give dit hjem, er ”hyggelig”. Et hyggeligt hjem indebærer alt, hvad man gerne vil have ens hjem, udstråler og indeholder. Et hjem med hygge spredt rundt i alle afkroge kan noget helt specielt, og giver dig også en dejlig varm fornemmelse hver eneste dag, en fornemmelse,

Et af de bedste og stolteste adjektiver du kan give dit hjem, er ”hyggelig”. Et hyggeligt hjem indebærer alt, hvad man gerne vil have ens hjem, udstråler og indeholder. Et hjem med hygge spredt rundt i alle afkroge kan noget helt specielt, og giver dig også en dejlig varm fornemmelse hver eneste dag, en fornemmelse, der gør resten af din dagligdag bedre. Men hvordan formår du at få hyggen spredt rundt omkring i hjemmet? Der er mange måder at gribe det an på, og det kommer lidt an på din definition af hygge, og hvad der er muligt at gøre i dit hjem.

Inspiration til det hyggelige hjem

  • I stuen kan du få den hyggelige fornemmelse ved at pynte de forskellige elementer og områder med organisk træ. Træ giver et miljø og udseende af det naturlige, det rustikke, det antikke. Især mørkt, balsameret træ giver den helt rigtige stemning i stuen. Du kan introducere træet i stuen via plankeborde som spisested, rustikke møbler til afslapning og have forskellige udsmykninger af træ. Køb plankeborde hos Hipstory, hvor der er mange muligheder for træmøbler af høj kvalitet. Design selv plankebord hos dem og få præcis det hyggelige bord, du ønsker dig.

  • På badeværelset kan du søge lidt mod mørkere farver i stedet for at have et badeværelse, der kun er kridhvidt. En blanding af mat mørk og hvid kan give et godt og mere afslappet udseende. Indsæt herefter også diverse duftlys, så du får en dejlig aromatisk og hyggelig fornemmelse, når du træder ind på badeværelset i stedet for den sædvanlige kliniske fornemmelse.

  • I køkkenet kan du også lege lidt med inkluderingen af træ og mørkere farver. Du kan også prøve at gå efter udtrykket af et klassisk bondegårdskøkken i stedet for det mere modernistiske køkken. Dette vil med sikkerhed give en følelse af ”gammeldags hygge”.

  • Du kan også prøve at designe lyset rundt omkring i hjemmet, så der er mulighed for dæmpede og mørkere lysmuligheder. Du kan f.eks. installere justerbare lys, der giver den perfekte hygge-stemning.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply