Sådan indretter du et rum med få kvadratmeter

Sådan indretter du et rum med få kvadratmeter

Når du skal indrette et rum, som ikke er særlig stort, kan det godt være en udfordring. Til gengæld er det slet ikke umuligt at indrette et fint rum alligevel, for det handler blot om at tænke i nogle kreative og anderledes baner. Her får du tips til, hvordan du får mest ud af et

Når du skal indrette et rum, som ikke er særlig stort, kan det godt være en udfordring. Til gengæld er det slet ikke umuligt at indrette et fint rum alligevel, for det handler blot om at tænke i nogle kreative og anderledes baner.

Her får du tips til, hvordan du får mest ud af et rum med få kvadratmeter.

Lav nogle smarte opbevaringsløsninger

Når et rum er lidt mindre, bliver der også hurtigere rodet. Derfor er det rart, hvis du har nogle smarte opbevaringsløsninger, der gør det muligt for dig at gemme dit rod væk. Hvis du indretter et soveværelse, kan du f.eks. finde nogle opbevaringskasser, som kan stå under din seng. På den måde får du en masse opbevaring, men uden det fylder i rummet.

Ellers kan du vælge et højskab, der går fra gulv til loft. Når du vælger et højskab, kan du udnytte højden i rummet. Du får derfor meget opbevaringsplads på et lille areal. Et højskab kan du fylde med en masse kasser, hvori du kan sortere alle dine ting.

Hæng dine møbler op på dine vægge

Når du indretter et lille rum, handler det om at få skabt så meget luft som muligt, så rummet ikke bliver for kompakt og presset. Hvis du sørger for at skabe noget luft, vil rummet syne større. Du kan skabe luft ved f.eks. at hænge dine møbler op på dine vægge.

Hvis du f.eks. har en kommode, vil den virke langt lettere, hvis den hænger oppe på væggen fremfor at stå på gulvet.

Indret med lyse farver

Generelt er det sådan, at et rum virker større, hvis du indretter med lyse farver. Derfor er det en fordel, hvis du primært holder dig til nogle lyse farver. Det gælder både på gulve, lofter, vægge, møbler og nips.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply