Sådan forbedrer du dig bedst til Black Friday 2019

Sådan forbedrer du dig bedst til Black Friday 2019

Black Friday er lige om hjørnet, helt præcist ligger det i år fredag d. 23. november. Traditionelt set holdes Black Friday dagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving, hvor alle amerikanere holder fri. I Danmark er Black Friday den største handelsdag om året, og derfor kan det godt betale sig at forberede sig lidt. Skriv ned

Black Friday er lige om hjørnet, helt præcist ligger det i år fredag d. 23. november. Traditionelt set holdes Black Friday dagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving, hvor alle amerikanere holder fri. I Danmark er Black Friday den største handelsdag om året, og derfor kan det godt betale sig at forberede sig lidt.

Skriv ned flere måneder forinden

Det første tip vi vil give dig i forhold til dine forberedelser til Black Friday, går flere måneder tilbage. Det kan være en god ide at skrive ned alle de ting, du falder over månederne op til Black Friday ned, så du samler alle de ting, du mangler i dine noter. På den måde har kan du nemt visualisere din rute inde i hovedet, så du kan optimere din tid bedst muligt.

Afsæt et beløb og spar op

Flere måneder inden Black Friday er det vigtigt, at du bestemmer et bestemt beløb, som du skal holde dig indenfor til Black Friday, så du sikrer ikke at blive alt for fristet til at købe ting, du ikke har behov for.

Når du har afsat det maksimale beløb, skal du til at have sparet pengene op. Og den bedste måde at spare penge op på er ved at lave et budget. Find ud af hvad dine indtægter og udgifter er hver eneste måned, så du har et overblik over, hvor mange penge, du kan lægge til side til din ”Black Friday opsparing”. Hvis dit Sony fjernsyn går i stykker, kan det også være en bedre ide få lavet en Sony reparation, i stedet for at gå ud at købe et helt nyt et, lige før Black Friday.

Udnyt VIP-mailen

Mange store mærker sender et par dage inden det elendige Black Friday tilbud, et tilbud som kun gælder for dem, der har tilmeldt sig VIP-mailen. Med denne mail har du mulighed for at få adgang til alle de sprøde tilbud før alle andre. De gode tilbud bliver nemlig revet væk både offline og online, og derfor kan det være en stor fordel at have et par timer med tilbuddene for sig selv.

Hvad hvis du ikke kan få fri?

Da Black Friday jo ligger på en fredag, er det ikke alle der kan få fri, men der er ingen grund til bekymring, fordi der er mange muligheder for at få fingrene i de gode tilbud alligevel. Næsten alle butikker har også en online webshop, hvor tilbuddene er helt identiske til dem, der er i de fysiske butikker. Så hvis du ved, hvad du skal have er det meget nemmere og hurtigere at bestille dem online.
Du må heller ikke glemme at tilbuddene går live kl. 00.00 om natten, og du kan derfor også med fordel sidde klar der, så du er 100% sikker på at få fingrene i de sprødeste tilbud.

Pas på med at overkøbe

En fejl mange laver til Black Friday laver er at blive grebet af alle de gode tilbud, og på den måde ende med at spring budgettet fuldstændig. Hvis man køber stort ind af alle de ting, som man i bund og grund ikke har brug for, har man reelt set ikke sparet noget. Det er derfor vigtigt at holde sig til den seddel, man har lavet, for at sikre at budgettet stadig holdes. MEN Hvis du finder et vildt godt tilbud, kan du med fordel låne nogle penge hos Fair-laan.dk, da du ved at slå til nu vil kunne spare en masse penge.

Forhåbentligt kunne du bruge disse tips til at få noget inspiration til, hvordan du kan få mest muligt ud af din Black Friday 2019.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel