Hober bogholderiet sig op? Så lej en regnskabskonsulent

Hober bogholderiet sig op? Så lej en regnskabskonsulent

Få en midlertidig in-house konsulent inden for økonomi og regnskab med erfaring i de mest udbredte økonomisystemer, heriblandt C5, e-conomic, Microsoft Dynamics, SAP og Visma Business. En konsulent med grundigt kendskab til ledelse af teams i internationale virksomheder, at udarbejde budgetter samt kreditor- og debitorstyring. Lej en regnskabschef til din virksomhed, som akut træder til

Få en midlertidig in-house konsulent inden for økonomi og regnskab med erfaring i de mest udbredte økonomisystemer, heriblandt C5, e-conomic, Microsoft Dynamics, SAP og Visma Business. En konsulent med grundigt kendskab til ledelse af teams i internationale virksomheder, at udarbejde budgetter samt kreditor- og debitorstyring. Lej en regnskabschef til din virksomhed, som akut træder til og giver et ekstra par hænder, så afdelingen præsterer.

Lej en regnskabskonsulent – det er nemt

Det er nemt og bekvemt for dig at finde en midlertidig regnskabschef. Kort fortalt starter du med at række ud til konsulenthuset, som så matcher din virksomheds opgaver med en af de konsulenter, de sidder inde med. Før aftalen bliver underskrevet mødes du ofte fysisk med din kommende regnskabskonsulent. Herefter går din interim regnskabschef i gang med sit arbejde, og løbende kontakt med konsulenthuset sikrer, at du får den service, du betalte for.

Opgaver løses effektivt af in-house regnskabschef

Nu hvor du har din regnskabschef, kan vedkommende ved siden af ledelsen efter behov også løse eller være inde over løsningen af et væld af opgaver. Sikr dig effektiv håndtering af bl.a.:

  • Bogføring, lønbogholderi og rapportering.

  • Debitor- og kreditorstyring samt fakturering.

  • Skat og moms, afstemninger og årsafslutning.

Match dit behov med en interim regnskabskonsulent

Uanset hvor stor mængden af arbejdsopgaver er, finder du en konsulent, der kan arbejde i det omfang, der er behov for. Fra fuldtidsløsningerne og helt ned til de få dages arbejde om måneden har du en chance for at finde en interim konsulent, der kan klare ærterne. Hvad angår omkostninger fra virksomhedens side, finder du tilbud på regnskabskonsulenter, hvor du kun skal betale for konsulenten det antal timer, som vedkommende arbejder ude hos jer.

Dedikerede regnskabskonsulenter giver en mere konsekvent løsning end vikarer fra gængse vikarbureauer. Vikarer ofte søger job og kan i princippet forsvinde hurtigt næsten uden varsel.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply