Skab mere plads i dit hjem

Skab mere plads i dit hjem

Har du en følelse af, at dit hjem virker småt? Faktisk kan du gøre rigtig meget for, at dit hjem kommer til at virke større. Det behøver ikke kræve flere kvadratmeter, men blot nogle små ændringer hist og her. Hold dig til lyse farver Når du gerne vil have dit hjem til at syne større,

Har du en følelse af, at dit hjem virker småt? Faktisk kan du gøre rigtig meget for, at dit hjem kommer til at virke større. Det behøver ikke kræve flere kvadratmeter, men blot nogle små ændringer hist og her.

Hold dig til lyse farver

Når du gerne vil have dit hjem til at syne større, er det altid vigtigt, at du primært holder dig til lyse farver i din indretning. Det vil altså sige, hvis du har mange mørke møbler lige nu, skal du overveje at skifte dem ud med nogle lyse eller male dem. Det samme gælder vægge, lofter og gulve. Specielt de tre ting kan være helt afgørende for, hvor stort rummet føles.

Riv en væg ned

Det er naturligvis ikke alle steder i hjemmet, du bare lige kan rive en væg ned. Men hvis der er et sted, hvor det ville være helt oplagt for at få noget mere lys, kan du overveje at gøre dette. Du kan også overveje at skifte en væg ud med en af Husmers New Yorker glasvægge. På den måde vil der stadig være en opdeling, men der vil samtidig blive spredt langt mere lys i dit hjem.

Lav en grundig oprydning

Nogle gange kan et rumme komme til at syne langt mindre, fordi der er for mange ting overalt. Hvis langt de fleste overflader er dækkede og fyldt med ting, vil rummet virke meget mindre. Derfor er det altid en god idé at forsøge at gemme så mange ting væk som muligt. Hvis du har nogle skabe eller kommoder, så gem de fleste ting derned. Det kan også være, at du har en masse ting, som du faktisk slet ikke bruger og derfor godt kan side ud. Det vil i hvert fald være med til at skabe langt bedre overblik, når du kigger rundt i dit hjem.

9 comments
Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

9 Comments