Lad ikke gymnasiet være et benspænd for dine drømme

Lad ikke gymnasiet være et benspænd for dine drømme

Rigtig mange unge går rundt med store ambitioner og drømme for fremtiden. Nogle unge drømmer større end andre, og nogle unge er allerede godt i gang med at jage drømmen. En ting er dog sikkert for unge gymnasieelever i Danmark, deres fritid og frihed er blevet indskærpet, og det er der mange grunde til. De

Rigtig mange unge går rundt med store ambitioner og drømme for fremtiden. Nogle unge drømmer større end andre, og nogle unge er allerede godt i gang med at jage drømmen. En ting er dog sikkert for unge gymnasieelever i Danmark, deres fritid og frihed er blevet indskærpet, og det er der mange grunde til.

De unge mennesker lever i dag under et kæmpe pres fra samfundet. Der er tonsvis af uformelle normer blandt de unges grupperinger, presset fra skolen er højere end nogensinde og hvis man ikke har en overfladisk ”Fuckboy-” eller ”Influencerfacade” på Instagram, bliver man nok aldrig populær. Unge i dag skal leve op til tusindvis af forskellige ting fra omverden, samtidig med en konstant stemme fra familie, politikere og gamle mennesker, minder dem om at sikre sig en solid uddannelse. Samfundets pres mod unge er blevet for meget, og det ødelægger de unges håb og drømme, når stress overtager hverdagen og alle udfordringer bliver uoverskuelige.

Det er især afleveringer der er blevet et stort pres for unge gymnasieelever i denne tid. De unge føler at der er for store krav til det faglige og for lidt tid til personlig udvikling. Hvis de unge konstant skal arbejde under et pres bygget på at præstere bedre for hver gang, vil de aldrig kunne udvikle sig personligt og resten af livet vil gå videre i en konstant søgen efter anerkendelse og ros. Et ungt individ der ikke tager risiko i jagten efter noget større, vil aldrig kunne udvikle sig på den personlige plan. De unge der tager chancer og lærer af deres fejl, er dem der klarer sig bedst og sikrer sig en fremtid de selv drømmer om. Det handler for de unge om selv at skabe mulighederne i deres unge år, hvis de altså vil noget mere med livet end blot et 8-16 job de næste 40 år.

Men for at alt dette kan lade sig gøre, har de unge brug for overblik og fritid til at realisere drømmene. Det er her https://inspo.dk kommer ind i billedet.

Inspo er en hjemmeside der tilbyder studiehjælp for unge studerende i gymnasiet. Som nævnt tidligere føler mange studerende i gymnasiet, et stort pres fra afleveringer. De føler at hver eneste afleveringer skal være perfekt, og leve op til lærerens håb og drømme om den perfekte elev. Det kan dog være svært for elever, når der er så meget andet at se til og de måske endda aldrig har arbejdet med afleveringens emne/tema. Derfor er Inspo en kæmpe hjælp da den gennem et billigt abonnement tilbyder brugere at downloade og læse færdiggjorte studieopgave. Der er over tusindvis af studieopgaver at vælge mellem, alle af dem ligger med en karakter på enten 10 eller 12. Brugere på Inspo kan få masser af inspiration til deres opgaver, som de typisk sidder fast i og stresser over kl. 23 en søndag aften. Med hjælp fra Inspo bliver stressen og presset på unge gymnasieelever mindre, og overskuden vender atter tilbage de til unge mennesker, der igen kan fokusere på deres ægte drømme og ambitioner for livet og Danmarks fremtid.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply