Spar tid ved at løbe i hjemmet

Spar tid ved at løbe i hjemmet

Hverdagen bliver travlere og travlere for de fleste, og det gør, at det bliver sværere at finde tid til at tage ned i løbeklubben, tage i fitnesscenter og lignende. På den måde bliver det let at hoppe over træningen, hvormed man i mindre grad opfylder rådet om minimum 30 minutters motion om dagen. Derfor kan

Hverdagen bliver travlere og travlere for de fleste, og det gør, at det bliver sværere at finde tid til at tage ned i løbeklubben, tage i fitnesscenter og lignende. På den måde bliver det let at hoppe over træningen, hvormed man i mindre grad opfylder rådet om minimum 30 minutters motion om dagen. Derfor kan det være en fordel, at man vælger at tage nogle andre metoder i brug, således man både har tid til at passe hverdagen og dyrke motion. Det kan man gøre ved at få udstyr i hjemmet, således træningen kan foregå i hjemmet, således man f.eks. ikke skal benytte tid på transport.

Motorens specifikationer

Der findes en del forskellige løbebånd på markedet, og der er forskellige parametre, der spiller ind på, hvilket løbebånd der kan være en fordel at vælge. Det er eksempelvis gældende for motorstørrelsen på løbebåndet. Hvis man skal benytte løbebåndet mere end en times tid om dagen, kan det være en fordel at vælge et løbebånd med en større motor med omkring 2,5-3 HK. Benyttes løbebåndet oftest over kortere perioder og med en lavere hastighed, kan det være en fordel med en mindre motor, da et lavt tempo belaster motoren mere. En større løbebånd medfører også et bedre flow på løbeturen og derved bedre træningspas.

Forskellige træningsmuligheder

Der findes også mange forskellige programmer og indstillinger på de forskellige løbebånd, og det er blandt andet gældende for mængden og typer af programmer. Nogle løbebånd er udstyret med flere forskellige programmer, man kan træne i forhold til. Det er eksempelvis gældende for intervaller, mens man også kan sætte mål for hastighed, distance og lignende, hvilket kan øge motivationsevnen. Derudover er der også nogle løbebånd, der kan sættes i vinkel, således man løber op af en bakke, hvilket også kan give god variation i træningen og derved også bedre resultater.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel