Alt det du bør vide om live betting

Alt det du bør vide om live betting

Live betting er blevet til ”det nye sort” inden for væddemål online. Live betting betyder at du spiller på en begivenhed som fx en sportskamp, mens den er i gang. Ofte kan du kombinere live betting med live streaming af fx fodbold, som også er en mulighed hos de fleste bookmakere. I denne artikel kan

Live betting er blevet til ”det nye sort” inden for væddemål online. Live betting betyder at du spiller på en begivenhed som fx en sportskamp, mens den er i gang. Ofte kan du kombinere live betting med live streaming af fx fodbold, som også er en mulighed hos de fleste bookmakere. I denne artikel kan du læse meget mere om live betting.

Hvem har det største live betting marked?

Det er normalt de største bookmakere, som har det mest varierede udvalg af live betting med mange forskellige sportsgrene. De største bookmakere tilbyder ofte op til 300 kampe med live betting hver dag. Du kan endda satse på e-sport, som spås til at ligge inde i top 3 af mest populære form for betting inden 2025. De mindre bookmakere vælger typisk at fokusere på fodbold, som er en af de mest populære sportsgrene, når det kommer til sportsvæddemål.

Forbered dig til live betting med de seneste nyheder

Selvom at selve placeringen af væddemål i forbindelse med live kampe foregår i realtid, så er en del af forberedelserne for live betting at følge med i de seneste nyheder på fx bet365. Det kan være nyheder om fx Europa League, hvis du vælger at satse på de kommende europæiske opgør.

Få en smag af kampen før du placerer dit væddemål

En af de største fordele ved live betting er at du har mulighed for at se de to konkurrerende hold an, før du vælger at placere dit væddemål. Netop starten af et opgør kan ofte give en ide af dynamikken i kampen og det kan hjælpe dig med at opnå succes med dit væddemål.

Vind flere penge til at satse mere

En anden stor fordel er at du kan spille på bestemte hændelser, som finder sted i løbet af opgøret. Du kan fx placere penge på at en spiller får et gult kort inden for de første femten minutter og hvis det sker, vil gevinsten tikke ind på din konto kort tid efter. Det betyder at du lige pludselig har flere penge til at vædde på andre hændelser, der kan komme til at ske i løbet af kampen. Det betyder at du ikke behøver at vente på at kampen slutter, før du får dine penge udbetalt, som fx ville være tilfældet med et af de mest traditionelle sportsvæddemål, hvor det gælder om at spå vinderen af opgøret.

Bliver live betting forbudt?

Det bliver løbende diskuteret om live betting skal forbydes. Tidligere har næstformanden i UEFA’s disciplinærkomité Jim Stjerne Hansen efterlyst en diskussion på europæisk plan om hvorvidt live betting skal forbydes for at gøre noget i kampen mod matchfixing.

 

Men direktøren i Danish Online Gambling Association (Doga) Morten Rønde afviste i samme forbindelse at live betting øger risikoen for matchfixing. Rønde nævner også at der i løbet af de seneste syv år har været meget få sager med matchfixing i Danmark. Doga overvåger løbende alle former for væddemål og der er ingen spilmønstre fra live betting, som afviger fra normalen. Rønde nævnte også at de fleste matchfixing-sager har været forbundet med kampens endelige resultat og ikke eksempler med live betting, som fx om hvilket hold der får det første hjørnespark inden for et vist antal minutter.

 

Spil ansvarligt – www.rofus.nu, Reklame. Min 18 år. Regler- og vilkår gælder

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel