Gør din arbejdsplads renere og gør arbejdet bedre

Gør din arbejdsplads renere og gør arbejdet bedre

Et godt arbejdsmiljø kan betyde meget for, hvordan dig og dine kollegaer udfører jeres arbejde. Det er de færreste, der kan arbejde optimalt med et tyngende indeklima eller støvfulde arbejdspladser. Man kan kun udføre sit bedst mulige arbejde, hvis arbejdsmiljøet også er bedst muligt. Erhvervsrengøring kan give hele arbejdspladsens produktivitet og kvalitet et ordentligt nøk

Et godt arbejdsmiljø kan betyde meget for, hvordan dig og dine kollegaer udfører jeres arbejde. Det er de færreste, der kan arbejde optimalt med et tyngende indeklima eller støvfulde arbejdspladser. Man kan kun udføre sit bedst mulige arbejde, hvis arbejdsmiljøet også er bedst muligt. Erhvervsrengøring kan give hele arbejdspladsens produktivitet og kvalitet et ordentligt nøk opad. Derudover har det også stor indflydelse på jeres sundhed – at sidde i et klamt indeklima dagen lang kan føre til hovedpiner, kvalme og flere sygedage. Derfor er det vigtigt at holde arbejdspladsen ren og imødekommende. At sætte fokus på hygiejnen bør altid være en essentiel del af diskussionen om arbejdsmiljø – både for sundhedens og arbejdskvalitetens skyld.

Tips til når arbejdspladsen skal rengøres ordentligt

Der er forskel på at gøre brug af støvsugeren et par gange i måneden, og faktisk at rengøre alle arbejdspladsens hjørner. Nogle af de ting man kunne overveje at gøre brug af, når arbejdspladsen skal have den ordentlige omgang rengøring, kunne være:

  • Anskaf rengøringsvogne. De gør rengøringen lettere, hurtigere og mere omsiggribende. Med rengøringsvognen kan du hurtigt komme rundt på arbejdspladsen og få rengjort alle elementer.
  • Når det kommer til tilbehøret på rengøringsvognen, så anskaf teleskopskafte, der effektivt kan rengøre gulve, vægge og lofter. Sørg også for skaftet er justerbart, så ryggen ikke overbelastet, hvis rengøringen tager lang tid. Anvend med fordel også et moppegarn af mikrofiber – det er mere effektivt.
  • Hvis I ikke allerede har det, så køb vaskemaskiner, så rengøringsmaterialer og beskidte materialer kan vaskes ordentligt.
  • Hvis rengøringen er for stor en opgave (måske dækker arbejdspladsen et for stort areal, eller der er tale om en arbejdsplads med vanskelige rengøringsopgaver), så overvej at gøre brug af en form for erhvervsrengøring.

Rengøringen kan umiddelbart ikke virke ufatteligt vigtigt, men hvis man vil skabe et optimalt arbejdsmiljø, er det faktisk et af de vigtigste elementer.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel