Brug for briller? Gå ikke galt i byen ved brillevalg

Brug for briller? Gå ikke galt i byen ved brillevalg

Er det svært at læse slides nede på lærredet, når du sidder i konferencerummet? Tja, det kunne jo være, at oplægsholderen har valgt en for lille skrifttype – eller har været kreativ og tænkt, det kunne være sjovt at bruge gotiske bogstaver. Men det kan også være, at du burde besøge en optiker, som kan

Er det svært at læse slides nede på lærredet, når du sidder i konferencerummet? Tja, det kunne jo være, at oplægsholderen har valgt en for lille skrifttype – eller har været kreativ og tænkt, det kunne være sjovt at bruge gotiske bogstaver. Men det kan også være, at du burde besøge en optiker, som kan give dig et par briller. Vigtigt er det, at du ikke bare selv begynder at eksperimentere med briller.

Få en gratis synstest

Ligesom det ikke at bruge briller kan give hovedpine, når du har behov for dem, så kan det at bruge briller med forkert styrke volde samme gene. Derfor skal du få briller til dit behov, hvor styrken er den rette. Måske kan det endda være, du skal bruge forskellige styrker – det kan du få afklaret, når du besøger en optiker. Faktisk kan du få en gratis synstest mange steder for at afklare dit evt. behov.

Stellet er ikke ligegyldigt

Udover styrken på glassene i brillerne skal dine briller selvfølgelig også passe til din ansigtsform, så de hverken klemmer for meget eller sidder så løst, at du ikke kan dreje hovedet, uden de bliver slynget ned på asfalten. At vælge det rette stel er ikke noget, du behøver bryde hovedet med selv – andet end at du selvfølgelig skal tage stilling til det design, de farver og materialer, dit stel skal have.

Briller med glidende overgang

Har du brug for en anden styrke briller, når du læser i hjemmet, end når du er på farten, så kan du få briller med glidende overgang. Briller med glidende overgang har glas med flere styrker, hvor du oplever forskellige styrker, alt efter hvilken del af glasset du ser igennem. De kræver tid at vænne sig til, men med dem slipper du for at skulle have to briller, altså læsebriller og så almindelige briller.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply