Derfor bør du overveje permanent hårfjerning

Derfor bør du overveje permanent hårfjerning

Dette indlæg er sponsoreret Kan du genkende det irriterende scenarie, hvor du står i bruseren og igen er i færd med at foretage den regelmæssige barbering? At bekæmpe uønsket hårvækst er et tidskrævende element, der kræver, at man jævnligt finder skraberen frem. Andre foretrækker også andre metoder såsom epilering eller waxing, men det kræver også,

Dette indlæg er sponsoreret

Kan du genkende det irriterende scenarie, hvor du står i bruseren og igen er i færd med at foretage den regelmæssige barbering? At bekæmpe uønsket hårvækst er et tidskrævende element, der kræver, at man jævnligt finder skraberen frem. Andre foretrækker også andre metoder såsom epilering eller waxing, men det kræver også, at det bliver gjort regelmæssigt, samt at hårene skal have en vis længde, før det er ladesiggørligt. Desuden oplever mange, at der er store gener efterfølgende, idet huden let bliver rød og irriteret, og det resulterer ofte i røde knopper. Hvis du kan nikke genkendende til disse udfordringer og gerne vil undgå dem, så kan der være god hjælp at hente. Du kan nemlig få foretaget permanent hårfjerning, som medfører, at du kan blive fri for ovenstående problemstillinger. 

Permanent hårfjerning med laser

Hos Esthetix tilbyder de permanent hårfjerning med laser. De anvender den seneste nye teknologi indenfor IPL, der står for Intense Pulse Light. Behandlingen foregår ved, at varmen destruerer hårroden, således at der ikke kommer nye hår. Dog fungerer behandlingen kun på aktive hårsække, så det vil sige, at det kommer til at kræve flere behandlinger for et varigt og optimalt resultat. Hvor mange behandlinger det kræver er individuelt, men det estimeres, at det cirka kræver 6-10 behandlinger. Det er vigtigt at vide, før man får foretaget permanent hårfjerning, at det virker mest effektivt på mørkere hår, idet lyset fra strålen ledes ned i hårsækken gennem pigmentet i håret. 

Book en uforpligtende forundersøgelse 

Hvis du overvejer at få foretaget permanent hårfjerning, kan du med fordel booke en uforpligtende forundersøgelse inde på deres hjemmeside. Hos Esthetix vægter de tillid og tryghed, så derfor mener de, at det er en god ide at have en indledende samtale, således at de kan høre, hvilke forventninger og ønsker du må have til behandlingen. Samtidigt er det vigtigt at skabe et trygt rum, fordi det kan være en lidt sårbar situation at være i, eftersom man skal blotte noget af sin krop for et andet menneske. Hos Esthetix tilbyder de behandling til både mænd og kvinder, og du kan få foretaget behandlingen i ansigtet og på kroppen. 

Uønsket hårvækst til stor gene 

Der kan være mange usikkerheder forbundet med uønsket hårvækst for både mænd og kvinder. Mange ønsker nemlig en glatbarberet hud, der hverken stikker eller har en ujævn overflade. Men dette ønske kan være svært at efterleve, eftersom hårene vokser meget hurtigt og derfor vil begynde at titte frem forholdsvis kort tid efter barbering. Ved voksning og epilering vil det tage noget længere tid, men dette kan til gengæld i mange tilfælde medføre indgroede hår. 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply