Ringsted Skovene er en del af en større naturpark

Ringsted Skovene er en del af en større naturpark

Ringsted Skovene er en del af en større naturpark, som omfatter både Ringsted Skovene og de omkringliggende søer. Naturparken byder på mange aktiviteter for hele familien året rundt. I Vrangeskov ved Haraldsted Sø kan I prøve kræfter med mountainbikebanen, den naturlige fitness eller slappe af ved bålpladsen. Ved søen er det muligt at isætte kano

Ringsted Skovene er en del af en større naturpark, som omfatter både Ringsted Skovene og de omkringliggende søer. Naturparken byder på mange aktiviteter for hele familien året rundt. I Vrangeskov ved Haraldsted Sø kan I prøve kræfter med mountainbikebanen, den naturlige fitness eller slappe af ved bålpladsen. Ved søen er det muligt at isætte kano eller kajak fra en offentligt tilgængelig bro. Søen er også et populært område for fiskere, og der findes flere offentlige Put & Take-søer i nærheden. Ringsted Skovene byder på en unik naturoplevelse, hvor I kan komme helt tæt på naturen. Læs mere her om de mange oplevelser du kan opleve i Ringsted.

Masser af mulighed for motion og aktiviteter

Skovene er et af landets mest besøgte rekreative områder, og her kan I benytte de mange stier til vandreture, løbeture eller mountainbike. I skoven finder I også en række fritidsaktiviteter for børnene, herunder legepladser, træhuse og klatrestativer. Ringsted Skovene ligger kun ca. 15 minutters kørsel fra Ringsted by. Hvis I har lyst til at udforske Ringsted på cykel, så kan I tage på en af de mange MTB-ruter eller vælge at køre en tur langs Ringstedbanen. Ringstedbanen er en tidligere jernbanestrækning, der er omdannet til en hyggelig og afslappende cykelsti. Turen kan nemt kombineres med et besøg i Ringsted by, hvor I kan spise frokost eller shoppe lokalt producerede varer.

Tag med familien til Ringsted og oplev den skønne by

Ringsted by ligger midt i Småland og er en af de ældste handelsbyer i Danmark. I byen kan I besøge Ringsted Kirke, som er en af landets mest betagende gotiske kirker, eller Ringsted Museum, der fortæller om byens historie. På Ringsteds torv finder I et udvalg af spisesteder og butikker, og langs gågaden kan man shop eller nyde en is på en af de mange cafeer. Hvis I har børn med på rejsen, så kan I tage dem med til Ringsted Zoo, der ligger ca. 10 minutters kørsel fra byen. Her kan de se et bredt udvalg af dyr, og de vil sikkert også nyde at lege på den store legeplads. Ringsted by har også et rigt kulturliv med teatre, biografer og musikforestillinger.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply