Det kan du lave, når du besøger Hvidovre

Det kan du lave, når du besøger Hvidovre

Der er mange forskellige ting, du kan opleve i den smukke by, Hvidovre. Men mangler du alligevel lidt inspiration, så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om byen samt, hvad du kan få af oplevelser dér. Så læs med her med det samme, eller smut

Der er mange forskellige ting, du kan opleve i den smukke by, Hvidovre. Men mangler du alligevel lidt inspiration, så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om byen samt, hvad du kan få af oplevelser dér. Så læs med her med det samme, eller smut over på https://hvidovrenetavis.dk/ og bliv meget klogere på den sjællandske by.

Udforsk vores solsystem med en gåtur på Planetstien

Noget af det, som Hvidovre især er kendt for, er den smukke natur, der omringer byen. Og derfor giver byen også anledning til en masse gå- og cykelture i terrænet. Tag for eksempel en tur med Planetstien, der er intet mindre end 6 kilometer lang. Her kan du ikke blot gå en god, lang tur – du kan ligeledes opleve et rigt dyreliv på vejen. Du kan altså gå på opdagelse i vores solsystem og opleve både skumchikader, snoge, tårnfalke og spurvehøge på én og samme tid med, at du kan udforske de mange planeter, der strækker sig fra Solen på Bjerget til Pluto i Mågeparken. Den spændende sti begynder ved Åmarken Station, hvor du ligeledes har mulighed for at tisse af inden din gåtur.

Kom indenfor på lakridsfabrikken

En helt anden oplevelse er Lakrids By Bülow’s Factory Experience, der bringer dig indenfor i det kendte brands lakridsfabrik. Her vil alle dine sanser blive stimuleret fra det øjeblik, du træder ind ad døren. Du kan lære meget mere om lakridsens rejse, og så kan du naturligvis også blive meget klogere på, hvordan den lækre lakrids bliver produceret. Så book din guidede rundvisning på fabrikken allerede i dag og glæd dig til en helt uforglemmelig oplevelse.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply