Drømmer du om at blive godt kørende?

Drømmer du om at blive godt kørende?

Følgende artikel er lavet i samarbejde med motor-depotet.dk og annafinans.dk og indeholder reklamelinks. I en nylig opgørelse stod det klart, at prisen på den kollektive trafik i Danmark er opadgående. Faktisk er København verdens tredjedyreste by, når det kommer til billetpriser til bus, metro og tog. Samtidig er der sket et fald i bilpriserne. Dette

Følgende artikel er lavet i samarbejde med motor-depotet.dk og annafinans.dk og indeholder reklamelinks.

I en nylig opgørelse stod det klart, at prisen på den kollektive trafik i Danmark er opadgående. Faktisk er København verdens tredjedyreste by, når det kommer til billetpriser til bus, metro og tog. Samtidig er der sket et fald i bilpriserne. Dette gør, at mange danskere får mulighed for at købe egen bil, der i sidste ende giver færre månedlige udgifter, end det ville have kostet at benytte den offentlige transport.

Få råd til bilen, du drømmer om

Du har klikket dig igennem utallige bilannoncer, købt bilmagasiner på tanken og sukket efter modellerne på parkeringspladsen, men du har ikke det finansielle på plads endnu. Men med få lette tiltag kan du få råd til drømmebilen. For med et lån gennem annafinans.dk kan du hurtigt og let låne op imod 75.000 kr. Du udfylder blot låneansøgningen og får i løbet 30 sekunder svar på, hvorvidt du kan bevilliges et lån. Pengene bliver sat ind på din konto samme dag – let og problemfrit (lån her). Alle processer sker gennem NemID, så dine oplysninger er i sikre hænder.

Hvilken bil skal du vælge?

Der har aldrig været kortere mellem drøm og handling, når det kommer til at købe en ny bil. Der findes mange forskellige mærker på markedet, men Suzuki udmærker sig ved at producere biler, der har et lækkert design, gode køreegenskaber og er økonomiske. Derudover er Suzukis biler kendt for at være holdbare. Hvis du derudover investerer i Suzuki service, så din bil bliver klædt på til eftersyn og service, er du garanteret en tro følgesvend de næste mange, mange år. Og din bil bevarer en så høj værdi som muligt. Samtidig behøver du ikke blive udsat for ubehagelige overraskelser, hvis du i forbindelse med servicen på din bil kan tage de værste skavanker i opløbet.

Hvordan passer du bedst på din bil?

Foruden at få service på din bil er der mange andre måder, du kan passe godt på dit nye køretøj, så det bedst bevarer sin værdi. Sørg for at vaske den jævnligt, så støv, salt, grus, partikler fra asfalt med videre ikke beskadiger lakken. Hvis du ikke selv har mod på at svinge en vaskebørste og haveslange over bilen, kan du køre den i vaskehal. Det er faktisk den mest bæredygtige måde at vaske sin bil på, da du her bruger mindre vand samt kemikalierne fra vandet bliver begrænset til vaskehallens område – og ikke din indkørsel og grundvandet.

Derudover bør du også med jævne mellemrum støvsuge din bil. De fleste tankstationer har tilknyttet et lille område, hvor man kan støvsuge bilen. På den måde er du fri for at hive din Nilfisk ned fra tredje sal, hver gang bilen trænger til en overhaling med støvsugeren.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply