Sådan får du gnisten tilbage i forholdet

Sådan får du gnisten tilbage i forholdet

I starten kan alt virke perfekt og fantastisk. Du elsker bare alt ved din partner – selv de ting, der nok burde gå dig på nerverne. Alt I laver sammen er sjovt, og alle jeres snakke er meningsfulde og lærerige. Det kommer sikkert altid til at være sådan… ikke? Det er svært at bevare en

I starten kan alt virke perfekt og fantastisk. Du elsker bare alt ved din partner – selv de ting, der nok burde gå dig på nerverne. Alt I laver sammen er sjovt, og alle jeres snakke er meningsfulde og lærerige. Det kommer sikkert altid til at være sådan… ikke? Det er svært at bevare en sådan tilstand af eufori i flere år (og endnu sværere: Resten af livet). I næsten alle forhold kommer der en tid, hvor alting går lidt mere i stå og perfektheden fordamper lidt. Det betyder dog ikke at kærligheden for altid er forsvundet. Et lille skub i den rigtige retning kan få kærlighedsbolden til at rulle igen.

Her kan gnisten tændes igen

Først bør I overveje, hvor i forholdet, der kan være behov for en opdatering. Her er nogle er stederne, hvor de fleste kan hanke lidt op i forholdet:

  • Det første skridt er at indse, der er et problem. Hvis I enige om, at der skal gøres noget, er I allerede godt på vej. Herefter gælder det om at snakke åbent og ærligt om, hvad I synes, der er galt, og hvad I synes, der kan laves om eller gøres bedre.

  • I starten er man ofte over hinanden hele tiden, og dette ændrer sig automatisk lidt med tiden. Hvis I blot prøver at have gang i lidt mere berøring, kan det føre til, at jeres følelser for hinanden sættes lidt mere i gang. Det behøver ikke nødvendigvis være en seksuel form for berøring, men blot kærlige tegn.

  • I kan også gå skridtet videre og antænde gnisten i soveværelset. Det seksuelle forhold har stor effekt på resten af forholdet, da vi er seksuelle væsener. Én måde at opnå dette på kan være at eksperimentere med sexlegetøj. Diskutér, hvilket sexlegetøj, der kunne være spændende og interessant – se muligheder på mshop.dk.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply
%d bloggers like this: