Få en grønnere virksomhed

Få en grønnere virksomhed

I dag spiller klimaet en stor rolle i dagligdagen, og det er meget i fokus. Som virksomhed er det vigtigt at blive grønnere, da din virksomhed kan gøre en kæmpe forskel, samtidig med det er god branding for virksomheden. Råd På arbejdspladser ses en tendens til, at nogle lokaler bruges mere end andre. I lokalerne

I dag spiller klimaet en stor rolle i dagligdagen, og det er meget i fokus. Som virksomhed er det vigtigt at blive grønnere, da din virksomhed kan gøre en kæmpe forskel, samtidig med det er god branding for virksomheden.

Råd

  1. På arbejdspladser ses en tendens til, at nogle lokaler bruges mere end andre. I lokalerne kan det være en god ide at få installeret bevægelsessensorer, så lyset tændes automatisk, hvis en person opholder sig i rummet. For at det bliver grønnere, kan du bruge elsparepærer. Toiletter er ofte et sted, hvor folk kan glemme at slukke lyset. En bevægelsessensor herved vil lede til en kæmpe besparelse. Green Drain som er en lugtlukker, kan være relevant at få til toiletterne, da I herved undgår skadedyr. Green Drain er miljøvenligt, og du vil være en reklamefront på endnu grønnere alternativer.

  2. Undgår at printe ud. Hvis I stadigvæk sender breve til folk, kan I overveje at gøre det elektronisk over mail. Folk får herved posten hurtigere, og det er nemmere at kommunikere.

  3. Køb kun det, som virksomheden mangler for at undgå spild.

Grønt køkken

Ofte har mange virksomheder et køkken til rådighed til de ansatte. Her har de mulighed for at lave frokost og sætte deres madpakke i køleskabet. Du kan lave køkkenet mere bæredygtigt ved at købe affaldsposer, som er lavet af genbrugsmaterialer. Plastikbestik kan skiftes ud med bambusbestik. Hvis I har en kaffemaskine, hvor der plejer at være plastikkrus ved siden af, kan du erstatte dem med nedbrydelige krus. Det sætter kunder og samarbejdspartnere pris på, og de vil få øje på de små ting, som giver en ekstra bonus i den grønne retning.

En virksomhed skal rengøres – til dette bruges der ofte rengøringsprodukter, som indeholder en masse forskellige kemikalier, som ikke er miljøvenlige. Dog kan du finde rengøringsmidler og -produkter, som er mere naturlige uden, du går på kompromis med effektiviteten.

Tag dine ansatte med i hånden til sammen at løfte virksomheden til at være mere bæredygtig og miljøvenlig. Sammen kan I gøre en forskel – løft og ændre i fællesskab.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply