Fra naturens side er din hund en kødæder

Fra naturens side er din hund en kødæder

Så hvorfor give din hund et foder der består næsten udelukkende af korn? Mange hundeejere tænker ikke over det når de står i den lokale dyrehandel og køber foder til sin hund. Men rent faktisk er hunden en veludviklet kødæder, som primært skal leve af en kødholdig kost. Selv hundens tarmsystem er udviklet til at

Så hvorfor give din hund et foder der består næsten udelukkende af korn?
Mange hundeejere tænker ikke over det når de står i den lokale dyrehandel og køber foder til sin hund. Men rent faktisk er hunden en veludviklet kødæder, som primært skal leve af en kødholdig kost. Selv hundens tarmsystem er udviklet til at fordøje store mængder kød, da dens PH-værdi i mavesyren er høj og kan med lethed fordøje kød og knogler. Men det er heller ikke let at være hundeejer nu til dags, de bliver overfaldet med reklamer på hundefoder fra de store og kendte foderproducenter der bruger millioner af kroner på markedsføring om året. Mange af de kendte hundefodermærker bliver stadig lavet med et meget højt indhold af korn, selvom producenterne godt ved at hundene har brug for en kødholdig kost, og selvfølgelig ved de det, for de har mange dyrlæger og såkaldte ernæringseksperter på lønningslisten som lægger navn til fodermærkerne, på den måde kan producenterne sige at det er lavet i samarbejde med markedets førende dyrlæger og ernæringseksperter. Så hvorfor lave hundefoder der næsten udelukkende består af korn?

Hvorfor ikke lave hundefoder uden korn?

Så hvorfor ikke lave hundefoder uden korn? fordi det er billigere at lave hundefoder der består næsten udelukkende af korn. Mange af de råvarer der bliver brugt i traditionelt hundefoder indeholder mange billige råvarer, majs, hvede, og ofte Bi-produkter af disse, selv kødet der bliver brugt er af meget ringe kvalitet, og meget af det kød der er i foderet, er faktisk kød der er kasseret og ikke må bruges til menneskeligkonsum. Så hvorfor skal vi så give det til vores hunde? Det skal vi heller ikke, heldigvis er der begyndt inden for de sidste 5-6 år at blive lavet kornfrit hundefoder som indeholder meget kød, af kvalitet der er godkendt til menneskemad.

Kornfrit hundefoder er renere, sundere og bedre for hunden

Kornfri hundemad indeholder som regel altid betydeligt mere kød end almindeligt hundefoder. Men det er kun hvis det er lavet med hensigten på, at hunden er en kødæder. Dermed ikke sagt at ALT kornfrit hundefoder indeholder meget kød, for det behøver det nødvendigvis ikke at gøre. Nogle producenter springer over hvor gærdet er lavest, og kun tænker profit. Men de fleste som laver kornfrit hundefoder har sat sig ind i hundens biologi og udvikling. De bruger de reneste råvarer, der bliver ikke brugt nogen form får kornprodukter i deres foder, og som det vigtigste element, er kødindholdet højt i blandingerne.

Du kan læse mere om kornfrit hundefoder med et højt kødindhold på denne side. Nu ved du at hunden er en kødæder fra naturens side, så tænk over hvad du køber til hunden, næste gang du står nede ved dyrehandleren. Husk at der altid skal være et højt indhold af kød i det foder du vælger, og ingen korn, for hunde kan ikke bruge korn til noget, de er jo ikke høns.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel