4 online spil der har forandret verden

4 online spil der har forandret verden

Online spil er underholdning som alle mennesker kan forholde sig til og har en mening om. De er en central af nutidens kultur, hvor både unge og gamle, mænd og kvinder spiller via computere, smartphones og spilkonsoller. Herunder giver vi dig fire online spil fra forskellige årtier og genrer, der på hver sin måde har

Online spil er underholdning som alle mennesker kan forholde sig til og har en mening om. De er en central af nutidens kultur, hvor både unge og gamle, mænd og kvinder spiller via computere, smartphones og spilkonsoller.
Herunder giver vi dig fire online spil fra forskellige årtier og genrer, der på hver sin måde har været med til at forandre vores verden og gjort sig til en fast del af nutidens populærkultur og mange menneskers liv.

Super Mario

Nintendos computerspil Super Mario blev lanceret i 1985 og blev lynhurtigt en megasucces. I spillet følger man hovedpersonen Mario, der kæmper sig igennem en stor og udfordrende fantasiverden, ofte i fællesskab med sin bror Luigi, for at redde en kidnappet prinsesse.
Spillet har siden lanceringen for over 30 år siden formået at sælge flere hundrede mio. eksemplarer, hvilket har gjort det til et af de mest populære computerspil nogensinde.

World of Warcraft

World of Warcraft, der i daglig tale også bare kaldes WoW, er endnu et online spil, der virkelig har sat sit præg på mange menneskers liv. World of Warcraft er et MMORPG-spil (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game), og uden tvivl det mest populære inden for genren.
Spillets helt enorme popularitet har gjort millioner af mennesker fra hele verden til faste spillere, der betaler for at kæmpe med og mod hinanden i en stor fantasiverden.
World of Warcraft har uden tvivl sat sig præg på populærkulturen, hvilket også ses, da man ofte ser referencer til spillet i tv-serier og film.

Minecraft

Minecraft, der blev skabt af en svensk programmør, har vist sig at være hamrende populært for især mange børn og unge spillere, og ligesom Super Mario er Minecraft også gået hen og er blevet et af de mest populære spil igennem tiden.
I Minecraft bevæger spillere sig rundt i en 3D-verden fyldt med blokke, der kan påvirkes og bruges til forskellige formål. Som spiller skal man skabe en verden, overleve farlige monstre og være kreativ – elementer der virkelig har fange mange spilleres interesse. Samtidig kan man som spiller også spille alene eller mod andre i et online univers.
Minecrafts popularitet og indflydelse på den danske kultur har også vist sig ved, at Geodatastyrelsen f.eks. har frigivet en model af hele Danmark.

Starburst spillemaskine

Spilleautomaten Starburst er én af de allermest populære spiltitler inden for online casino. Spillets udvikler, NetEnt, er blandt markedets største og mest populære, og derfor er kvaliteten på spillet da også helt i top – noget der har haft stor indflydelse på Starbursts store popularitet, hvilket har været med til at skabe en indtjening på over 1 mia. dollars!
Starburst har et ret enkelt design med mange flotte farver og små detaljer i spillet – noget der nok har været det største plus i spillet.

I Starburst har NetEnt skabt en flot, spændende og underholdende spiloplevelse, og det har været med til at få personer over hele kloden til at spille Starburst om og om igen – dog er Starbursts free spins, bonusser og gevinster selvfølgelig også værd at nævne, men spillets indhold og visuelle udtryk er i sig selv utrolig interessant og en stor grund til at Starburst er blevet en kæmpe online succes.

 

Spil ansvarligt – www.rofus.nu, Reklame. Min 18 år. Regler- og vilkår gælder

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel