Giv en skøn julekalender til en du holder af

Giv en skøn julekalender til en du holder af

Julen er lige på trapperne og inden længe er det tid til hygge, lækker mad og gaver. December måned er allerede pakket godt ind i julestemningen, men hvis du vil gøre måneden en smule mere magisk for en du holder af, bør du overveje at overraske vedkommende med en julekalender. Flere og flere danskere er

Julen er lige på trapperne og inden længe er det tid til hygge, lækker mad og gaver. December måned er allerede pakket godt ind i julestemningen, men hvis du vil gøre måneden en smule mere magisk for en du holder af, bør du overveje at overraske vedkommende med en julekalender. Flere og flere danskere er begyndt at få øjnene op for kalendergaver til de voksne, og et stigende antal fabrikanter og butikker tilbyder nu alskens forskellige julekalendere til både hende og ham. Det kan dog indimellem være vanskeligt at vælge, men hvis du læser med her, kan du forhåbentlig hente lidt inspiration og idéer til den ideelle julekalender.

 

Lækker spiritus

Det er bestemt ingen hemmelighed, at vi danskere er glade for god spiritus. Samtidig er alkohol også noget, som mange forbinder med juletiden og den dertilhørende julehygge, bl.a. i form af juleøl, gløgg og portvin (i passende mængder, naturligvis). Hvis modtageren sætter pris på god spiritus, kan du med fordel overveje en sådan julekalender, der også oplever stigende popularitet blandt danskerne i skrivende stund. Mange firmaer og varemærker tilbyder i dag forskellige udformninger af julekalendere med øl og spiritus, hvor modtageren kan få sig en ny smagsoplevelse på daglig basis. Alt afhængig af modtagerens præferencer kan du således gå på jagt efter den optimale julekalender. Er modtageren glad for special øl, eller foretrækker han/hun i stedet en flaske god Whisky, en smagfuld Gin eller noget fjerde? Uanset hvilken spiritus forkærlighed der er tale om, kan det højst sandsynligt lade sig gøre at finde den rette julekalender. Hvis du påtænker at investere i en julekalender med kvalitetsspiritus, kan du bl.a. svinge forbi www.uhrskov-vine.dk, som tilbyder flere forskellige løsninger.

 

Andre gode forslag

Julen er grundlæggende tiden for at lange lidt ekstra indenbords, og det gælder ikke kun på spiritusfronten. Slik, chokolade og andre godter er ligeledes en stor del af julehyggen, og indenfor dette område kan du også finde adskillige julekalendere, som modtageren utvivlsomt vil blive lykkelig for. God kaffe eller te er også blevet mere og mere populære at give som julekalender, ligesom at kalendere med forskellige delikatesser også hitter – her tænkes der særligt på de mange lækre italienske specialiteter. Forskellige former for kosmetik og skønhedspleje er efterhånden også en ny-klassiker hvad angår julekalendere til voksne kvinder, og her går man også sjældent galt i byen. Hvis du i stedet vælger at give en adventskalender med ’kun’ fire gaver, får du muligheden for at give lidt større kalendergaver. Disse kunne f.eks. være i form af tøj eller evt. forskellige oplevelser og aktiviteter, som også højst sandsynligt vil falde i god jord hos modtageren. De mest personlige julekalendere er naturligvis dem, hvor man selv har formået at være kreativ, finde på og skabe. Det kan dog vise sig at være et ganske tidskrævende projekt, såfremt at arbejdet skal gøres ordentligt. Hvis du har overskuddet, er det bare med at komme i gang, og ellers kan du lade dig inspirere af de ovenstående forslag til den ideelle julekalender.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel