Website- og e-handelsløsninger med Umbraco CMS

Website- og e-handelsløsninger med Umbraco CMS

Det kan være frustrerende at lave en hjemmeside. Især hvis man er nybegynder. Selvom du har adgang til mange gode begynder- og brugervenlige CMS-systemer såsom WordPress og Umbraco, så kan det være svært både at vælge system, og udarbejde hjemmesiden. For hvordan ved man, at man overhovedet har valgt det rigtige system, til lige præcis

Det kan være frustrerende at lave en hjemmeside. Især hvis man er nybegynder. Selvom du har adgang til mange gode begynder- og brugervenlige CMS-systemer såsom WordPress og Umbraco, så kan det være svært både at vælge system, og udarbejde hjemmesiden. For hvordan ved man, at man overhovedet har valgt det rigtige system, til lige præcis dén type hjemmeside man ønsker? Og hvad gør man, hvis man ikke kan få lavet de rigtige løsninger selv? Nedenfor får du mere information om Umbraco CMS-systemet, så du kan være sikker på, om du har valgt rigtigt.
Skal du derimod have professionel hjælp til din hjemmeside? Tea Solutions er guld partner hos Umbraco, og de klarer opgaven, hvad enten den er stor eller vanskelig. De kan tilbyde dig den nødvendige hjælp med website og e-handelsløsninger.

Hvad er Umbraco CMS?

Først og fremmest bør du vide hvad et CMS er, og hvad forskellen er på de forskellige systemer. CMS står for Content Management System, og det betyder egentlig bare, at det er et system, der giver dig muligheden for at lægge indhold op på din hjemmeside og redigere det. Der kan installeres et utal af ”plug-ins” til dit CMS, og disse giver dig bl.a. muligheden for at tilføje andre elementer på hjemmesiden. De mest almindelige CMS-systemer er WordPress og Umbraco, i hvert fald herhjemme. WordPress er det mest downloadede system, og Umbraco er udviklet af danskere, så det er også meget brugt i Danmark. Der er dog forskelle på de to systemer, og dem bør du være opmærksom på.

Begge systemer er lette at installere og bruge. WordPress er dog bedst til små hjemmesider, med et mindre antal sider. Det er også det billigste system ift. hosting, og det egner sig derfor godt til blogs, guides, og andre lignende sider. Skal du derimod have fat i et system, der kan klare e-handel, intranet og API-integrationer, så bør du kigge på Umbraco.

Fordele ved Umbraco CMS

Umbraco er, ligesom WordPress, gratis at bruge, og det er nemt at gå til. Med Umbraco behøver du heller ikke bekymre dig om licens, fordi du ejer koden bag din hjemmeside, når du opretter det. Umbraco er et open source CMS, og dette betyder, at det er offentligt for forbedringer udefra. Det vil altså sige, at det ikke kun er udviklerne bag systemet, der kan forbedre det. Derfor kan du også være sikker på, at systemet bliver bedre og bedre hele tiden. Umbraco er den gode løsning til dig, der skal have en lidt mere kompliceret hjemmeside. Den er nemlig god til websites med mange sider (50+), og du har mulighed for at integrere flersprogede sider. Desuden er stærk sikkerhed en del af Umbraco-pakken, og du behøver derfor ikke bekymre dig om at skulle vedligeholde hjemmesiden.
Er du en haj til CMS, så slå dig løs! Men vil du gerne have det bedst mulige resultat med dit website, så kan du med fordel overveje at kontakte nogle eksperter på området.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel