Gode gaver til konfirmanden

Gode gaver til konfirmanden

Har du netop fået en indbydelse til konfirmation her i foråret, så er du nok begyndt at spekulere på, hvad vedkommende skal have i gave. En konfirmation er en stor begivenhed, hvor dagens hovedperson vil blive hyldet med gaver i alle former. Man husker ofte sin konfirmation som noget særligt, og mange vil nok også

Har du netop fået en indbydelse til konfirmation her i foråret, så er du nok begyndt at spekulere på, hvad vedkommende skal have i gave. En konfirmation er en stor begivenhed, hvor dagens hovedperson vil blive hyldet med gaver i alle former. Man husker ofte sin konfirmation som noget særligt, og mange vil nok også huske tilbage på, hvilke gaver de fik. Det er derfor vigtigt at forære konfirmanden noget, som denne vil huske for evigt. Det kan være en uhyre svære opgave, så her kommer 3 forslag til dig, der er lidt på bar bund.

 

3 gaver, som konfirmanden vil huske

De fleste konfirmander ønsker sig ofte pengegaver, så de selv kan besteme, hvad de vil købe. Hvis dette også er tilfældet for din konfirmand, så er det er god idé at gøre lidt ekstra ud af gaven. Køb for eksempel et smukt smykkeskrin eller en lækker pung, som pengene kan være i. På denne måde bliver ønsket opfyldt, men vedkommende har også et minde fra selve dagen.
Noget andet, du kan gøre er, at give dem en oplevelse eller et kursus. Her er der mange muligheder, så du skal blot vælge den, der passer til netop din konfirmand. Det kan for eksempel være et flødebollekursus, hvis personen kan lide at bage og lave søde sager. Det kunne også være en dag med gokart, hvis han eller hun er mere til fart og action. Der findes alverdens muligheder i denne gaveform.
Den tredje mulighed er at give dem en rejse eller en weekendtur til et sted, de har drømt om. Det kan både være stort og småt. For eksempel en tur til København, hvor der er masser af mulighed for leg, oplevelser og shopping. Det kan også være, at konfirmanden altid har drømt om at komme i Legoland, for at nørde alle de fantastiske bygningsværker. Eller hvis det skal være noget helt specielt, så kan det være en tur til London eller Paris, hvor man kan få rigtig meget ud af en weekend.

 

Bevar minderne resten af livet

Har du endnu ikke fundet den helt perfekte gave til den kommende konfirmand, så er det også en mulighed at købe en fotobog. Det er en anderledes gave, der kan forevige denne særlige dag eller bringe smil frem om tidligere minder. Det er en mere personlig gave, som de fleste garanteret vil sætte pris på. Hvis du vil have mere information, så kan du læse mere her på fotobog.nu.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel