Vær godt klædt på til næste fest

Vær godt klædt på til næste fest

Det første spørgsmål der presser sig på, når man står med udsigt til en festlig aften er altid: ”Hvad skal jeg tage på?”. Det kan ofte være svært at finde det helt perfekte outfit til den givne lejlighed. Andre gange kan det også være svært at afgøre, hvor ”fin” man skal være. Bekymringen går ofte

Det første spørgsmål der presser sig på, når man står med udsigt til en festlig aften er altid: ”Hvad skal jeg tage på?”. Det kan ofte være svært at finde det helt perfekte outfit til den givne lejlighed. Andre gange kan det også være svært at afgøre, hvor ”fin” man skal være. Bekymringen går ofte på, at man hverken ønsker at være ”overdressed” eller ”underdressed”. Så hvordan sikrer man, at man føler sig godt tilpas i det tøj, man kommer afsted i?

Det vigtigste at huske på er først og fremmest at vælge noget tøj, man føler sig godt tilpas i. En kjole eller et par bukser kan være nok så fine, men hvis ikke man føler sig tilpas og afslappet i tøjet, er det bedre at vælge noget andet tøj. Jo mere tilpas man er i tøjet, jo bedre ser man også ud.

Fremhæv de bedste træk

Når man har fundet det tøj, man føler sig godt tilpas i, skal man overveje, hvad man gerne vil fremhæve ved sit udseende. Hvis man har flotte lange ben, kan nogle fine højtaljede bukser eller en kort nederdel være en god idé. Det er helt op til én selv at afgøre, hvad man er glad og stolt af ved sin krop og fremhæve disse træk. Desuden er det altid en god idé at gå efter noget tøj, der passer til ens kropsform – når man gør det, vil man højst sandsynligt også føle sig godt tilpas, da tøjet vil sidde godt på én.

Find inspiration

Men man kan også ende i den situation, at man har en masse forskelligt tøj at tage på, men man føler ikke rigtig for nogen af de sæt, man har fundet frem. Her kan det være en idé at vende blikket væk fra klædeskabet og blive inspireret af andre. Det kan man fx blive i diverse magasiner eller modekataloger, men det kan også være godt at tage ud i butikkerne og kigge på, hvilke trends der er oppe i tiden.

Det kan også være, at man helt står og mangler festtøj. I så fald er det nyttigt at vende blikket online. Her kan man blive inspireret, mens man kigger på nyt tøj, og få gode ideer til nye outfits. Der findes masser af festtøj med stil online, og det er nemt at danne sig et overblik over udvalg og trends.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel