Derfor skal du og din startup ind på et kontorfællesskab

Derfor skal du og din startup ind på et kontorfællesskab

Det kan være svært for en startup at finde råderum til alle de faciliteter, som ældre virksomheder med flere penge på bundlinjen har. Derfor er det en oplagt mulighed for startuppen at flytte ind i et kontorfællesskab. De findes over alt i landet, og derfor bør det ikke være noget problem at finde et, uanset

Det kan være svært for en startup at finde råderum til alle de faciliteter, som ældre virksomheder med flere penge på bundlinjen har. Derfor er det en oplagt mulighed for startuppen at flytte ind i et kontorfællesskab. De findes over alt i landet, og derfor bør det ikke være noget problem at finde et, uanset om du søger kontorfællesskab Odense, Aalborg eller Køge. Kontorfællesskaber har nemlig den fordel, at du får et billigt lejemål, et professionelt landskab for din virksomhed og mulighed for sparring.

 

Et kontorfællesskab er billigere end et kontor

Som grøn og nystartet startup rækker budgettet nok ikke til et kontor. Kontorfællesskaber er derfor et perfekt alternativ til et traditionelt kontorlejemål. Det kan sidestilles med, at du og din startup flytter ind i et (professionelt) hostel, hvor mange andre med store drømme men små pengepunge også har tyet til samme løsning.

Ud fra et økonomisk synspunkt kan det derfor være en god idé at rykke ind på et kontorfællesskab, mens startuppen stadig er spæd. Er drømmen at flytte ind i eget kontor på egen adresse, vil det være gunstigere at gøre dette, når startuppen har vækstet tilstrækkeligt.

 

Et kontorfællesskab giver dig en seriøs ramme for din virksomheds drift

Hvorfor ikke bare arbejde hjemme fra? Det er jo ganske gratis? Javist, er det gratis, men derhjemme risikerer du også at blive distraheret af alle mulige huslige gøremål.

På et kontorfællesskab bliver du ikke fristet til at give lejligheden en tur med støvsugeren, ej heller bliver du fristet til at sortere dine LP-plader. På et kontorfællesskab får du et professionelt miljø, hvor du og din startup kan vokse i fred uden alverdens forstyrrelser.

 

På et kontorfællesskab står faciliteterne står klar til dig

Flytter du og startuppen ind på eget kontor, skal I selv stå for at møblere jeres rum. I skal derfor investere i inventar, eller også skal I investere tid til at fragte jeres egne borde og stole hen til kontoret.

Vælger I at flytte ind på et kontorfællesskab, slipper I for at lege indretningsarkitekter. Her står jeres kontor fuldt møbleret og klar til jer. I skal blot selv sørge for at medbringe og installere egne elektroniske apparater. På et kontorfællesskab kan I derfor fokusere helt og holdent på jeres startup fra dag 1 af.

 

På et kontorfællesskab kan du sparre med ligesindede og professionelle

På et kontorfællesskab er I mange med samme ambitioner. Selvom I arbejder med forskellige idéer for jeres startups, har I det til fælles, at I sidder i samme situation – I ønsker, at jeres startup får vinger at flyve på.

Mange kontorfællesskabsudbydere tilbyder også professionel rådgivning i huset. Ofte drejer det sig om kommunale tilbud, som er rettet specifikt mod startups, og som har til formål at understøtte de unge virksomheder med at få stabilitet under fødderne.

På et kontorfællesskab er der derfor rig mulighed for at få sparring, hvadenten du ønsker at diskutere forretningsprocesser med startuppen i lokalet ved siden af, eller du ønsker at få professionel rådgivning fra specialiserede konsulenter.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel