Her finder du de friskeste nyheder på nettet først

Her finder du de friskeste nyheder på nettet først

Et af landets største medier på nettet er Dagens.dk, som hver dag når ud til tusindvis af danskere via sociale medier. Dagens.dk har i flere år været et af de medier i landet, som er bedst til at engagere danskerne på nettet. Med indhold, der spænder bredt fra nyheder om de kendte og kongelige fra

Et af landets største medier på nettet er Dagens.dk, som hver dag når ud til tusindvis af danskere via sociale medier.

Dagens.dk har i flere år været et af de medier i landet, som er bedst til at engagere danskerne på nettet.

Med indhold, der spænder bredt fra nyheder om de kendte og kongelige fra ind- og udland til debatstof, politik, forbrug, sundhed og underholdning, er der noget for enhver smag.

Dagens.dk har især succes med det nationale krimistof, som virkelig er noget, der kan få folk til tasterne på især Facebook, hvor der bliver debatteret livligt under hver nyhed.

For at kunne levere de mest opsigtsvækkende og væsentlige nyheder om kriminalitet i Danmark hver eneste dag, sørger Dagens.dk blandt andet for at holde skarpt øje med politiets arbejde, sådan at læserne dagligt kan holde sig opdateret i små og store sager.

Det gælder både de sager, som berører borgernes nære hverdag som tricktyverier og svindel i nabolaget, men også de større sager, som hele befolkningen er optaget af – for eksempel ubådssagen, mord, bande- og rockerkonflikt og kriminaltet, som trækker tråde til udlandet. Det kan være sager om pædofiliringe, narkokriminalitet og skattesvindel.

Men det er ikke kun 112-historier, som har noget med Danmark at gøre, som læserne er vilde med. Historier om mærkelige eller særligt bestialske mord, der foregår i udlandet – især i USA – skaber altid stort engagement på sociale medier.

Efterlysninger og advarsler

Det sker stort set hver uge, at en dansker forsvinder sporløst, og at politiet i den forbindelse må efterlyse vedkommende med billede og et signalement.

Disse efterlysninger gør Dagens.dk en dyd ud af at dele lynhurtigt, så læsere på især Facebook kan dele artiklerne, hvilket øger chancen for at få den forsvundne personen hjem igen. Læserne er altid flittige til at sprede den slags efterlysninger, fordi de ønsker at hjælpe, så godt de kan.

Mange læsere er desuden interesserede i at læse advarsler fra myndighederne. Dagens.dk har skrevet mange historier om, at eksperter, myndigheder og andre relevante kilder advarer mod et produkt eller et konkret svindelnummer.

Det sker ikke sjældent, at Fødevarestyrelsen sender en forbrugeradvarsel ud via medierne, og her sørger Dagens.dk altid for hurtigt at dele indholdet, så det kan sprede sig så bredt som muligt. Det kan være advarsler mod forgiftede dadler, plastik i kiks eller defekt legetøj, som udgør en fare.

Men det er ikke kun det bekymrende og alvorlige stof, som optager læserne af Dagens.dk. Gedigent underholdningsstof om nye sæsoner af populære tv-programmer eller en berømtheds graviditet vækker altid stor interesse på sociale medier. Det samme gør nyheder om de de kongelige samt sjove og bizarre historier fra København og hele landet.

Her forsøger Dagens.dk også altid at komme først og levere det mest interessante og opdaterede perspektiv på sagen.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel