Få grønne fingre

Få grønne fingre

Når sommeren nærmer sig kan det godt virke uoverskueligt, når haven skal istandsættes. Men så er det godt, at der er en masse god råds online, hvorpå du kan finde din indre haveglæde frem, og tage hul på dyrkningens kunst. Mange aspekter i havearbejdet er for det meste kontinuerligt. Det kan derfor også være en

Når sommeren nærmer sig kan det godt virke uoverskueligt, når haven skal istandsættes. Men så er det godt, at der er en masse god råds online, hvorpå du kan finde din indre haveglæde frem, og tage hul på dyrkningens kunst. Mange aspekter i havearbejdet er for det meste kontinuerligt. Det kan derfor også være en måde, hvorpå du kan finde ro. Du kan måske nærmest gå ind i en meditativ tilstand, når du mere eller mindre kun fokuserer på en ting: at få planterne til at trives. Hvis du nu ikke har en have, så kan du altid give dig i kast indendørs eller i dine altankasser.

Tænk kreativt

Der er mange måder til, hvordan du kan indrette din have, dine altankasser eller plantelivet indendørs på. I forhold til din have, kan det være relevant at se på, om du har børn i familien, der skal have mulighed for at kunne boltre sig uden, de kommer til at træde i dit elskede bed. Du kan se her, som er et input fra Vallensbæk, for at gøre din have mere vild og naturvenlig. Det kan også være, du gerne vil have et væld af forskellige slags planter i alle farver og former, der skal pryde dit åsyn.

Småproduktion af fødevarer i haven

Der er næsten ikke noget som solmodne tomater, saftige æbler eller friske krydderurter. Prøv at tænk, hvis du selv havde produceret det? Sikke en fryd. Det kan selvfølgelig godt kræve noget tid at skulle sætte sig ind i det, man gerne vil plante i sin have. Dog ville tilfredsheden være ubeskrivelig, når det lykkes til sidst. Det er også en god måde at blive lidt mere bevidst på, hvad man køber i supermarkedet, hvis man selv har haft det i fingrene. Eller hvis du køber krydderurter, hvordan du så kan vedligeholde dem, og få dem til at spire igen.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply