Læs regler og vilkår før du vælger bookmaker

Læs regler og vilkår før du vælger bookmaker

Har du ligesom så mange andre stor fornøjelse ud af at se VM i fodbold og spille på kampene? Så er du sikkert også støt på mange af bookmakernes bonustilbud, der indebærer blandt andet freebets og velkomstbonusser.   Men er du også klar over, at vilkårene for at tage mod disse bonusser er vidt forskellige fra

Har du ligesom så mange andre stor fornøjelse ud af at se VM i fodbold og spille på kampene? Så er du sikkert også støt på mange af bookmakernes bonustilbud, der indebærer blandt andet freebets og velkomstbonusser.  

Men er du også klar over, at vilkårene for at tage mod disse bonusser er vidt forskellige fra bookmaker til bookmaker? Det har www.oddsbonussen.dk undersøgt. 

Det parameter, som de fleste nye spillere naturligvis kigger på, er naturligvis hvor stor bonus, de kan få. Og det gør da også en pæn forskel, om du kan få op til 500 kr. eller op til 2.000 kroner. Altså, hvis du vel og mærke spiller for tilpas store beløb. 

Det vigtigste, du skal kigge efter ved en bookmakers tilbud, er nemlig de såkaldte omsætningskrav. Dette udtryk dækker over, hvor mange gange du skal omsætte din bonus (og i nogle tilfælde indbetaling) før du kan udbetale dine penge og gevinster til din egen bankkonto. 

Eksempel: Du modtager en bonus på 500 kroner, hvor der er et omsætningskrav på 10 gange. Det betyder, at du skal omsætte for 5.000 kr., inden du kan udbetale penge. 

Havde du i dette tilfælde ”kun” haft omsætningskrav fra bookmakerens side på seks gange, havde du således kun skulle omsætte for 3.000 kr. 

Du skal med andre ord gøre op med dig selv på forhånd, om du tror du overhovedet kan omsætte for det forventede beløb. Spiller du normalt for 10 til 20 kr., skal der altså mellem 250 og 500 kuponer til, før du er i mål. Spiller du omvendt for 500 kr. pr. kupon, er du i mål efter 10 spil. 

Og ja, her kan man så diskutere, om ikke bare man så kan spille bonussen fri over rigtig lang tid – men nej. Der er nemlig altid en grænse på 60 eller 90 dage, hvorefter din bonus samt evt. gevinster frafalder, hvis du ikke har fuldført omsætningskravet. 

Herefter skal du gøre op med dig selv, om du er typen, der fedtspiller med lave odds eller satser stort. Bookmakerne har nemlig altid et minimumodds, før de tæller med i dit omsætningskrav. 

Eksempel: Bookmakeren har et krav om minimum odds 1,50, før det tæller med i omsætningskravet, men du spiller til odds 1,45. Dette spil tæller ikke med, hvorimod dit næste til 1,55 gør. 

Opsummering 

Når du vælger en velkomstbonus, skal du med andre ord både holde øje med omsætningskrav (varierer typisk fra fem til 20 gange) samt minimumsodds (varierer typisk fra 1,40 til 2,00). 

 

Spil ansvarligt – www.rofus.nu, Reklame. Min 18 år. Regler- og vilkår gælder

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel