Lokalt slagtehus sørger for lækkert kød

Lokalt slagtehus sørger for lækkert kød

Det lokale slagtehus i Rørvig er det perfekte sted at vælge, hvis du ønsker lækkert kød, uanset om det er til simreretten, grillen, panden, ovnen, madpakken eller til tapasbordet. Et slagtehus har et stort udvalg af kød, da der kan købes alt fra okse- og svinekød til lam og ged samt forskellige slags pølser til

Det lokale slagtehus i Rørvig er det perfekte sted at vælge, hvis du ønsker lækkert kød, uanset om det er til simreretten, grillen, panden, ovnen, madpakken eller til tapasbordet.

Et slagtehus har et stort udvalg af kød, da der kan købes alt fra okse- og svinekød til lam og ged samt forskellige slags pølser til grillen eller panden og røgede spegepølser og skinke. Derudover har et slagtehus ekspertise i udskæringer og rådgiver gerne med opskrifter, stegetider eller besvarer andre spørgsmål, der kunne opstå i forbindelse med valget af kød eller vejledning og gode idéer til godt tilbehør til kødet.

 

Hvad er lækkert kød?

For en slagter vil lækkert kød kredse om selve kvaliteten af kødet, hvor dyrets levevilkår og fodertilstand er afgørende for, hvordan kvaliteten vil være. Langt de fleste slagtere udvælger landmænd, der passer til deres pågældende kvalitetskrav samt dyreetik, da slagteren på den måde selv kan udvælge de sundeste dyr til slagtning.

 

Hvorfor vælge lokalt?

Ifølge Forbrugerrådet Tænk er der 10 gode grunde til at spise lokal mad:

  1. De små producenter i lokalområdet støttes.
  2. Du bidrager til mere liv og aktivitet i dit lokalområde.
  3. Du får friske råvarer.
  4. Du får sundere råvarer.
  5. Du kan spare penge.
  6. Du kan få en samtale med producenten.
  7. Du kan få rådgivning og inspiration til brug af grøntsager.
  8. Du kan få hjælp og inspiration til kødudskæringer.
  9. Du bidrager med at sikre en bæredygtig produktion.
  10. Du er med til at sikre en bedre dyrevelfærd.

 

Et slagtehus er ikke kun kød

Udover at sælge lækkert kød til din udvalgte ret, så tilbyder flere slagtehuse også færdigretter, der er klar til at sætte i ovnen. På den måde kan hverdagsmaden nemt tilberedes uden at der skal gås på kompromis med kvaliteten af hverken kød eller tilbehør til retten. Færdigretterne kan være alt fra gullasch til bøfstroganoff og hjerter i flødesovs.

 

Spar på køreturene og køb en slagtepakke

I stedet for at aflægge slagtehuset et besøg hver gang, du skal bruge noget lækkert og friskt kød, så kan en slagtepakke med fordel vælges. En slagtepakke består af lækkert, friskt kød fra forskellige dyr.

Uanset hvad så vil slagteren gøre arbejdet for dig, da du blot selv skal stå for at tage kødet op af fryseren eller hente færdigretten, sådan det kan blive tilberedt til et lækkert måltid.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

%d bloggers like this: