Huskelisten til en hyggelig tur i sommerhus

Huskelisten til en hyggelig tur i sommerhus

Når du skal i sommerhus, er det lige meget, hvornår på sæsonen du skal afsted, det handler typisk om at slappe af og om det, som vi danskere elsker så meget: at hygge. Hvis du har lejet et sommerhus, ved du på forhånd, at rammerne er i orden, og du har fundet et sted, du

Når du skal i sommerhus, er det lige meget, hvornår på sæsonen du skal afsted, det handler typisk om at slappe af og om det, som vi danskere elsker så meget: at hygge. Hvis du har lejet et sommerhus, ved du på forhånd, at rammerne er i orden, og du har fundet et sted, du ønsker at være. Du har set billeder af sommerhuset, og nu glæder du dig til at komme afsted.

Når vi danskere hygger os, så er det typisk under et godt tæppe, men du kan ikke altid være sikker på, at der er den type tæppe i sommerhuset, som du godt kan lide at sidde under om aftenen. Derfor kan det være en god ide at tage sit eget yndlingstæppe med. På den måde er man sikret den bedste hyggetid – i hvert fald i den henseende. Dog er det altid en god idé at medbringe flere ting med hjemmefra, når man skal på rejser, så man er sikker på, at man er dækket ind, hvis man fryser, keder sig eller noget helt tredje.

Husk en god bog

Ligegyldigt om du plejer at læse til daglig, så er det bare noget ved et sommerhus, der inviterer til at sætte sig ned, åbne en bog og forsvinde ind i en anden verden. Det kan være ved flammerne ved kaminen om aftenen, eller det kan være i en liggestol i haven i solen om formiddagen. Hvis man ikke læser bøger hjemme men kun på rejser, men man mere er til magasiner eller børsen, når man er hjemme, så er det også en type læsestof, der kan tages med og nydes.

Listen over hyggeelementer

Du kan tilføje ting til din egen liste – når man har ferie, skal man lave det man nyder mest, og hobbyer er som bekendt meget individuelle. Her er listen over ting, der er garant for at skabe hygge og sjov:

  • Dit eget yndlingstæppe
  • Bog / læsestof
  • Morgenkåbe
  • Spil – kort, terninger, brætspil
  • Musik og høretelefoner, så du kan læse i fred
  • Slik, kage og godter
  • Kaffe, te, øl, vin og sodavand
  • Netflix og en Chromecast til tv’et, så du kan få aftenens hyggefilm op på tv’et
  • Kryds og tværs og/eller sudoku
Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel