Ny bookmaker på banen med Zlatan som frontfigur

Ny bookmaker på banen med Zlatan som frontfigur

Årets helt store sportsbegivenhed – VM i fodbold – står for døren. Om under to måneder er verdens bedste fodboldspillere samlet i Rusland, når VM-trofæet skal finde en ny ejer. Om Zlatan Ibrahimovic kommer med i den svenske trup eller ej, er et stort spørgsmålstegn, men uanset hvad, kommer den svenske fodboldkæmpe formentlig til at

Årets helt store sportsbegivenhed – VM i fodbold – står for døren. Om under to måneder er verdens bedste fodboldspillere samlet i Rusland, når VM-trofæet skal finde en ny ejer.

Om Zlatan Ibrahimovic kommer med i den svenske trup eller ej, er et stort spørgsmålstegn, men uanset hvad, kommer den svenske fodboldkæmpe formentlig til at være en del af slutrunden.

Han er nemlig blevet en del af bookmakeren Bethard, der utvivlsomt kommer til at have stort fokus på sommerens helt store event. Specielt fordi, at svenskerne – ligesom os – er kvalificeret til VM. I skrivende stund er der allerede 72 spilmuligheder pr. kamp i indledende runde, hvilket meget godt eksemplificerer hypen omkring sommerens slutrunde.

Da Bethard endnu ikke har tilladelse til at udbyde spil i Danmark, kan du se oddsene på sommerens slutrunde hos danskere bookmakere via dette link.

Den nye bookmaker – der endnu ikke har licens i Danmark – er startet af to personer fra Zlatans hjemby, Malmö. Netop de geografiske forhold er ifølge Zlatans selv en af grundene til, at han er gået ind i projektet.

Den svenske angriber har givet udtryk for, at han meget gerne vil med til VM (som spiller), og efter et flot comeback ovenpå en længerevarende skadespause og et klubskifte til Los Angeles Galaxy er Zlatan måske ligefrem et emne igen – på trods af, at han ikke har spillet en eneste kamp i kvalifikationen til VM.

Om deltagelsen bliver på grønsværen eller reklamesøjlerne, må tiden vise.

 

Spil ansvarligt – www.rofus.nu, Reklame. Min 18 år. Regler- og vilkår gælder

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel