Zlatan bliver ambassadør for Bethard – kommer de til Danmark?

Zlatan bliver ambassadør for Bethard – kommer de til Danmark?

Han er her, der og alle vegne, den gode Zlatan Ibrahimovic. Som noget helt nyt er det svenske fodboldikon hoppet med på betting-bølgen og blevet en del af bookmakeren Bethard – som måske også er på vej til Danmark.   Bethard har eksisteret siden 2012, men det var først fornylig, da Ibrahimovics engagement i spillevirksomheden

Han er her, der og alle vegne, den gode Zlatan Ibrahimovic. Som noget helt nyt er det svenske fodboldikon hoppet med på betting-bølgen og blevet en del af bookmakeren Bethard – som måske også er på vej til Danmark.

 

Bethard har eksisteret siden 2012, men det var først fornylig, da Ibrahimovics engagement i spillevirksomheden blev offentliggjort, at interessen for alvor tog fart. Præcis som vi har set det med alt andet, Zlatan tidligere har rørt ved. Lige fra vitamin-vandet Vitamin Well til de fodboldklubber, han har spillet for.

 

Med LA Galaxy-spilleren på holdet går Bethard nu i kødet på de andre europæiske bookmakere. Således har spiludbyderen allerede licens i både Storbritannien og på Malta, ligesom man forventer ”at være på plads på de fleste nøglemarkeder i Europa allerede inden 2020” ifølge virksomhedens egen pressemeddelelse.

 

Det er svært at forestille, at man med ”Ibra” som frontfigur ikke vil satse på det svenske spillemarked, der forventes liberaliseret 1. januar 2019. Endnu er noget dog ikke meldt ud officielt. I samme omgang kan vi blot tro og håbe på, at den tidligere Malmö FF-spiller tager den korte tur over sundet og ligeledes slår dørene op for danske spillere. Noget kunne i hvert fald tyde på det,  da Bethard efter eget udsagn aktivt vil søge licenser på en række europæiske markeder.

 

Allerede nu fremstår Bethards produkt i hvert fald ”klappet og klart” til deres annoncerende indtog i Europa. Således finder du alt fra et omfangsrigt udvalg af odds, en god håndfuld jackpots på Bethard Casino og noget så nyt som virtuelle sportsgrene på hjemmesiden.

 

Spil ansvarligt – www.rofus.nu, Reklame. Min 18 år. Regler- og vilkår gælder

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel